Brad Pitt, unul din cei mai generoși actori. Gestul uimitor făcut pentru vecinul lui de 105 ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 13:13

Brad Pitt este o persoană mult mai bună decât pot crede unii. Actorul în vârstă de 59 de ani a dovedit ce suflet mare are în momentul în care a făcut un gest incredibil pentru un bătrân de 105 ani.

Pitt și-a cumpărat casa de la Cassandra Peterson în anul 1994. Acum, actrița a povestit cum celebrul star de la Hollywood a devenit, fără voia lui, proprietar. Proprietatea lui Brad Pitt din Los Angeles a găzduit un rezident ceva mai mult timp decât a anticipat actorul.

Brad Pitt, unul dintre cei mai generoși actori de la Hollywood

Câștigătorul Oscarului a cumpărat proprietatea de 7.700 metri pătrați în anul 1994, pentru suma de 1.7 milioane dolari de la Cassandra Peterson, și a păstrat-o timp de aproape 30 de ani, înainte de a se despărți de ea în luna martie a acestui an. Actorul a reușit să își vândă casa pentru suma de 40 milioane dolari.

Într-un interviu acordat People, Peterson a povestit cum și-a vândut proprietatea către Brad Pitt și a devenit vecina lui timp de mai mulți ani. De asemenea, ea a precizat că starul a ajuns să aibă un chiriaș neașteptat pe proprietate.

Citește și: Primele imagini cu Brad Pitt și noua iubită. „E drăguță, amuzantă și energică! Îi place să petreacă timp cu ea”

„Cred că erau cam 22 de case, case care erau învecinate cu marginea proprietății (n.r. lui Brad Pitt). Și de fiecare dată când apăreau, el mai cumpăra una”, a explicat actrița.

Una dintre aceste proprietăți achiziționate de Pitt i-a aparținut unui bărbat în vârstă de 90 de ani, așa că vedeta a făcut o înțelegere prin care i-a permis acestuia să rămână în casa sa.

„A fost foarte, foarte drăguț cu soțul. Soția lui a murit, iar soțul, John, locuia acolo. Știu că Brad i-a permis să locuiască acolo fără să plătească nimic, până când a murit”, a dezvăluit Cassandra Peterson.

Citește și: Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți artiști din lume în 2022. Cu ce sume se laudă Brad Pitt sau Taylor Swift?

Doar că înțelegerea a durat un pic mai mult decât s-ar fi așteptat cineva.

„A fost cam amuzant pentru că John a trăit până la 105 ani”, a subliniat actrița.

Peterson a glumit că John „a continuat să trăiască pentru totdeauna”, adăugând: „Îmi imaginez că Brad s-a gândit, bine, știi, poate trăi acolo până moare, ceea ce s-ar putea întâmpla în orice moment”.

Cassandra, care a devenit vecina lui Brad Pitt, după ce și-a cumpărat o casă alături de proprietatea pe care i-a vândut-o actorului, l-a descris pe acesta ca fiind „întotdeauna amabil și dulce”.

Cassandra Peterson, întâlnire amuzantă cu Pitt: „Simțeam că leșin”

Peterson a povestit și cum a decurs o întâlnire între ea și Brad Pitt, în timp ce acesta se pregătea pentru filmul Fight Club, din 1999.

„Merg pe lângă garajul lui Brad și el este acolo purtând doar pantaloni de trening. Are mănuși de box și bate cu pumnul într-un sac. Îți jur că aproape am leșinat”, a povestit amuzată femeia.

„Îmi amintesc că a spus: „Hey, ce mai faci?” Și eu zic: „Huh?”. Nu puteam să vorbesc. Mă înroșisem. Simțeam că leșin”,, a continuat ea.

Citește și: Brad Pitt „și-a premiat” iubita pentru că divorțează de soț. Unde și-a dus actorul jumătatea

„Este pur și simplu atât de uimitor, uimitor de chipeș și de drăguț”, a subliniat actrița.

Casa, care a fost vândută luna trecută, este locul în care Brad Pitt și fosta lui soție, Angelina Jolie, și-au crescut cei șase copii: Maddox (21 ani), Pax (19 ani), Zahara (18 ani), Shiloh (16 ani) și gemenii Knox și Vivienne (14 ani). Cei doi s-au despărțit în anul 2016.

Citește și: Emailul care schimbă tot. Cum stau de fapt lucrurile între Angelina Jolie și Brad Pitt

După ce și-a vândut proprietatea, Brad Pitt și-a achiziționat o nouă casă în Los Feliz pentru suma de 5.5 milioane dolari. Noua locuința a actorului este o vilă superbă, cu piscină exterioară, cu 3 dormitoare și două băi, ce a fost construită în anul 1960.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Brad Pitt și cu noua casă a acestuia

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter