Angelina Jolie, poză rară cu mama sa pe Instagram. Ce mesaj a transmis actrița la 15 ani de la moartea ei

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 13:10

Angelina Jolie (47 de ani) a postat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă și rară cu mama ei, Marcheline Bertrand.

Mama actriței a fost răpusă de cancer în urmă cu 15 ani.

Angelina Jolie a scris un mesaj impresionant în dreptul fotografiei cu celei care i-a dat viață, trăgând un semnal de alarmă cu privire la cancer și îndrumând cititoarele și fanele ei să-și facă frecvent controale medicale pentru a depista din timp problemele, dacă există.

„Mâine (pe 10 mai) se fac 73 de ani de naștere a mamei mele. Ea a murit în urmă cu 15 ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân și ovarian. În iunie voi fi la o luna distanta de vârsta la care ea a fost diagnosticată. Am avut intervenții chirurgicale preventive pentru a încerca să reduc șansele, dar continui să fac controale.

Citeşte şi: Angelina Jolie, întâlnire de taină cu un miliardar celebru. Actrița părea mai fericită ca oricând

Trimit iubirea mea celor care și i-au pierdut pe cei dragi și putere celor care luptă chiar în acest moment pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc. Iar pentru toate femeile, vă rog să vă faceți timp să vă îngrijiți și să vă faceți mamografii și analize de sânge sau ecografii, mai ales dacă aveți antecedente familiale de cancer” – a transmis actrița, care a suferit o dublă masectomie și o procedură de histerectomie.

Vezi în GALERIA FOTO poza emoționantă cu mama Angelinei Jolie postată de actriță pe Instagram.

În trecut, Angelina spune a despre mama ei că a iubit arta, în special filmul, și a susținut-o și pe ea, dar și pe fratele ei să facă tot posibilul pentru a-și îndeplini visele.

Citeşte şi: Angelina Jolie, trei căsătorii, trei „rochii” ieșite din comun. Ce a purtat actrița la cele trei cununii

„Mama mea iubea arta, iubea filmul. M-a susținut în toate lucrurile nebunești pe care le-am făcut dacă aveau o însemnătate pentru mine. Nu a avut o carieră ca artist, nu a avut o oportunitate să se afirme, dar a vrut mai mult pentru mine și pentru fratele meu și ne-a oferit șansele de care aveam nevoie.” ”Mă ducea la audiții și mă aștepta în mașină cu orele.

Citeşte şi: Emailul care schimbă tot. Cum stau de fapt lucrurile între Angelina Jolie și Brad Pitt

Mă consola atunci când nu primeam rolul, iar când îl primeam țopăiam de bucurie amândouă ca două fetițe. Nu a fost cel mai bun critic pentru că avea numai cuvinte de laudă pentru mine, dar mi-a oferit iubire, încredere și, mai presus de toate, mi-a spus foarte clar că nimic din ce fac nu va avea vreo însemnătate dacă nu le ofer ajutor celor din jurul meu.” – spunea Angelina acum câțiva ani.

Citeşte şi: Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a lovit copiii: ”Au reușit să se apere unii pe alții”

Marcheline Bertrand a fost și ea actriță, dar nu a avut oportunitatea unei cariere strălucitoare la Hollywood, deși și-ar fi dorit asta foarte mult. Ea a fost mai degrabă cunoscută ca soția actorului Jon Voight, tatăl Angelinei și al lui James Haven. Părinții Angelinei s-au despărțit în 1976, la un an după nașterea ei. Marcheline Bertrand și-a crescut mai mult singură copiii. Ea a murit în 2007, la vârsta de 57 de ani, după o luptă de opt ani cu cancerul ovarian și mamar. În familia Angelinei, au mai fost două femei, bunica și mătușa ei, care au murit de cancer ovarian.

Foto – Profimedia / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter