Johnny Depp, plătit regește pentru un rol. Gestul care l-a făcut pe cunoscutul actor să plângă la Cannes

De Ada Roseti, Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 16:07

A lăsat în urmă scandalul cu fosta soție. Johnny Depp a fost ovaționat timp de șapte minute la premiera filmului său de revenire, Jeanne du Barry, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Celebrul actor, în vârstă de 59 de ani – care îl interpretează pe Regele Ludovic al XV-lea în drama de epocă – a plâns în timp ce se bucura de moment cu regizorul și vedeta filmului, Maïwenn
Acesta este primul proiect pe care Depp îl are la Hollywood după acuzațiile de abuz ale fostei sale soții, Amber Heard.

Johnny Depp a câștigat în fața lui Amber Heard

După un proces de șase săptămâni, care a avut loc anul trecut, s-a stabilit că Heard l-a defăimat pe fostul ei soț și a fost obligată de instanță să-i plătească despăgubiri de peste 8 milioane de dolari – deși ulterior cei doi au hotărât să facă pace pentru un milion de dolari. Cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a marcat și prima apariție a lui Depp pe covorul roșu de la victoria obținută.

Starul a fost întâmpinat cu aplauze și susținut de o mare de fani la sosire. Johnny Depp nu și-a putut ascunde încântarea că a revenit în lumea filmului, după ce în timpul procesului a fost nevoit să renunțe la mai multe proiecte, inclusiv la franciza Fantastic Beasts.

În timp ce fanii îi strigau numele, Johnny, vizibil emoționat, și-a ascuns lacrimile în spatele ochelarilor, a semnat autografe și a trăit momentul. Deși a primit ovații, criticii au avut reacții mixte la interpretarea lui Depp și la filmul în sine.

Citeşte și: Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, concert în România. Când va avea loc evenimentul

Citeşte și: Johnny Depp are o relație cu fosta lui avocată

Johnny Depp îl joacă pe Regele Ludovic al XV-lea ca nimeni altul

Ludovic al XV-lea a domnit în Franța din 1715 până la moartea sa, în 1774. A fost căsătorit cu Regina Franței, Marie Leczinska, dar a bifat mai multe aventuri. Jeanne a fost ultima lui iubită înainte de moarte.

Filmul de epocă, care l-a readus pe Johnny Depp în lumina reflectoarelor după trei ani, a fost filmat în timpul verii, mulți fiind impresionați de felul în care starul vorbește în franceză. Povestea se centrează pe Jeanne Vaubernier, o tânără din clasa muncitoare, înfometată de cultură și dornică de plăceri, care își folosește inteligența pentru a urca treptele sociale.

Citeşte și: Amber Heard, prima declarație după procesul cu Johnny Depp: „Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine”

Citeşte și: Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

Protagoniștii trăiesc o dragoste nebună

Complotul se intensifică pe măsură ce ea devine favorita Regelui Ludovic al XV-lea, care, neștiind statutul ei de curtezană, își recapătă alături de ea pofta de viață. Se îndrăgostesc nebunește. Jeanne se mută la Versailles, dar sosirea ei scandalizează.

Primele imagini cu Depp în acest rol au fost lansate la sfârșitul anului 2022, dar și în ianuarie 2023.
Johnny Depp nu mai apare în lungmetraj cu pletele lui negre, ci are păr argintiu și poartă pălăriile Regelui Ludovic și ținute regale elaborate.

Deși bugetul pentru film rămâne neclar, se știe că Johnny Depp are o taxă inițială de 20 de milioane de dolari pentru orice rol.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter