Văduva lui Leo Iorga, un nou pas în relația cu actualul iubit: „Ne-am cununat la preot”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 10:54

I-a unit singurătatea și au hotărât să își mai dea o șansă la fericire. La trei ani de la plecarea lui Leo Iorga, văduva acestuia și-a găsit fericirea și a făcut marele pas. Paula s-a căsătorit religios cu Aurel Dincă, care a făcut parte din trupa Krypton.

Cei doi s-au mutat împreună la Eforie, în vila pe care Paula o deține, iar povestea lor merge frumos înainte.

Paula și Aurel s-au mutat împreună și s-au căsătorit

„Ne-am cununat la preot și asta e cel mai important. Mă implic foarte mult încă de când Aurel era în Krypton. I-am găsit impresar. Am început să lucrez doar pentru el”, a mărturisit Paula la Antena Stars.

El trăia la munte, ea la mare, dar viața i-a unit. „A fost un moment ales de Bunul Dumnezeu, pentru că rugăciunile ne-au unit, eu mă rugam să am un partener de viață care să-mi fie alături, mă simțeam foarte singură, pentru că stau cu mama, copiii au rămas la București, Leo e la Bellu, au trecut deja 3 ani de la moartea lui. Nu a fost nimic premeditat, și el se ruga să-și găsească o femeie care să îl accepte cu bune și rele, pentru că nimeni nu-i perfect”, a mai spus Paula Iorga.

“Aurel a renunțat la Brașov și ne-am mutat împreună, la Eforie, a venit la mine”.

Fiul lui Leo Iorga le sprijină relația

Edy Iorga se bucură de drumul ales de cea care i-a dat viață.

”Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască. Este un lucru firesc al vieții, să aibă un iubit. Nu are 80 de ani, ca să fie târziu, are 55, este încă frumoasă și trebuie să meargă mai departe. Aurel Dincă este tot solist rock, a fost și la Krypton, ei sunt de-o vârstă. Să știți că și bunicul meu, tata lui tata, după ce a murit bunică-mea, și-a găsit pe cineva cu care a trăit vreo 15 ani”, mărturisea el pentru ego.ro.

Edy are convingerea că Paula e fericită. “Mama și Aurel sunt împreună de câteva luni, este foarte fericită. În viață lucrurile merg înainte, unii copii nu acceptă ca mamele lor să-și refacă viața sentimentală, dar, asta e, indiferent că ne convine sau nu, nu noi decidem. Mama, când vine în București, merge la tata la cimitir. Nu-l va uita niciodată, s-au iubit până în ultima lui clipă de viață”, a mai spus el.

Leo Iorga și Paula, uniți de o mare dragoste

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019. Artistul se lupta de ani buni cu cancerul pulmonar. Leo și Paula au fost căsătoriți 30 de ani și au împreună doi copii.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter