Unde lucrează fiica lui Gheorghe Hagi

De Amelia Matei, pe
Gheorghe Hagi se poate considera un om împlinit! Este unul dintre cei mai cunoscuți români în afara țării, rămâne Regele fotbalului românesc și, pe lângă asta, are o familie fericită - un băiat, Ianis, care îi calcă pe urme și joacă fotbal, dar și o fată, Kira, care a ales să-și construiască o carieră artistică în afara țării.

În urmă cu trei ani, Kira Hagi a plecat în SUA pentru a studia actoria la Academia de Teatru și Film „New York” din Las Vegas. Recent, tânăra în vârstă de 22 ani, s-a angajat la o companie importantă din domeniul entertainment-ului de peste Ocean.


Este vorba despre Ownzones Media, companie al cărei sediu central se află în Florida, a dezvoltat o aplicaţie prin care furnizează conţinut digital pentru industriile de film, televiziune şi creaţie de conţinut digital.

Platforma tehnologică simplifică şi accelerează abilitatea deţinătorilor de conţinut de a livra publicului cea mai bună experienţă în orice mediu, fie că este pe web, în aplicaţii mobile sau pe dispozitive conectate.

Kira Hagi și-a făcut debutul în actorie în 2014, când a jucat rolul principal în „București, te iubesc”, o producție de dragoste care s-a bucurat de mult succes. Tânăra a mai jucat și într-o piesă de teatru, pe scena Teatrului de Comedie din București. Acolo a fost remarcată de actorul George Mihăiță, care a spus la vremea respectivă că fiica lui Hagi are toate calitățile necesare pentru a deveni o actriță de succes.

Citește și – De la campion, la campioană. Ce influență a avut Gheorghe Hagi asupra carierei Simonei Halep

Citește și – Hagi, ambasadorul – poliglot

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter