Ultima fotografie cu Halyna Hutchins de pe platourile de filmare, înainte de împușcătura fatală

De Unica.ro, pe

În urmă cu o săptămână, joi, 21 octombire, în timpul filmărilor pentru westernerul “Ranch”, arma de recuzită a actorului Alec Baldwin s-a descărcat accidental rănind mortal producătorul de imagine al producției, pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani și accidentându-l și pe regizorul filmului, Joel Souza (48 de ani).

Tragedia s-a petrecut pe platoruile de filmare de la Bonanza Creek Ranch, din New Mexico. Se pare că totul a fost un accident, deoarece arma actorului trebuie să aibă gloanțe oarbe, dar a avut gloanțe reale.

Potrivit autorităților, Halyna și Joel au fost răniți prin împușcare și transportați la spital, dar din nefericie, viața producătoarei de imagine nu a mai putut fi salvată. Halyna Hutchins avea un fiu.

Citeşte și: Cine i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Chiar înainte de producerea neorocirii, Halyna a fost surprinsă pe camerele de filmat, iar fotografia cu ea a fost postată pe rețelele de socializare de colegul ei, șeful echipei de filmare, Serge Svetnoy.

Ultima fotografie cu Hutchins în viață a fost făcută în biserica din platoul de filmare. În imagine, Hutchins se află în centru, stă cu spatele la camerele de filmat și poartă o geacă pufoasă neagră, o pereche de pantaloni verzi, cizme până la genunchi , o căciulă și un set de căști. În fața ei se afla actorul Alec Baldwin care interpreta rolul unui personaj negativ.

Ultima fotografie cu Halyna Hutchins de pe platourile de filmare, înainte de împușcătura fatală

După tragedie, Alec Baldwin, compelt devastat de cele întâmplate, a transmis un mesaj cutremurător familiei colegei decedate:

“Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată. Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie. Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna.”

Citeşte şi: Cine i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Alec Baldwin a decis să-și anuleze proiectele și să se retragă din viața publică o perioadă pentru a-și reveni din șoc.

„A fost devastat. A fost isteric și de neconsolat ore în șir în urma tragicului accident. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică”,  aspus o sursă apropiată actorului.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter