Noi mărturii împotriva lui Alec Baldwin. De ce este acuzat actorul

De Unica.ro, pe

Procesul pentru uciderea accidentală a directoarei de imagine Halyna Hutchins continuă cu noi mărturii împotriva actorului Alec Baldwin, cel care și-a ucis colega cu o armă de recuzită încărcată cu muniție reală, pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”.

După ce Alec Baldwin, producătorii, dar și alți membri ai echipei de producției a filmului „Rust” au fost dați în judecată de electricianul-șef Serge Svetnoy pentru neglijență și lipsă de profesionalism, a fost depusă o altă plângere împotriva actorului, de data asta din partea supervizoarei de scenariu Mamie Mitchell.

Prin avocata sa, Gloria Allred, aceasta îl acuză pe Balddwin că „a ales să joace ruleta rusească atunci când a tras cu o armă fără să o verifice și fără ca armurierul să facă acest lucru în prezența lui”, potrivit digi24.ro. Mitchell, care stătea la mai puțin de 1,2 m distanță de actor când arma a fost descărcată, susține că scenariul filmului nu prevedea să se tragă cu pistolul.

Ar fi trebuit să existe doar trei planuri apropiate, unul pe ochii lui Baldwin, altul cu o pată de sânge pe umăr și unul „în timp ce își ducea mâna la toc și scotea pistolul”, a transmis Mamie Mitchell.

Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de Baldwin sau de orice altă persoană.

Retrăiesc împușcăturile și sunetul exploziei, din nou și din nou, a mai spus ea.

Nici Donald Trump nu are o părere bună despre Alec Baldwin

Vestea că Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine a filmului „Rust”, Halyna Hutchins, și l-a rănit pe regizorul peliculei, Joel Souza, nu l-a lăsat indiferent nici pe Donald Trump, fostul președintele american.

Citește și: A apărut ipoteza unui sabotaj în cazul femeii ucise de Alec Baldwin: „Cineva a vrut să demonstreze ceva!”

Alec Baldwin, primele declarații după ce a omorât-o accidental pe Halyna Hutchins: „Era prietena mea”

Fata cea mare a lui Alec Baldwin, criticată că s-a costumat în zombie de Halloween: „Salutări mamei, tu încă ai una!”

Care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin

E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit ani la rând. Se ia la bătaie cu reporterii. E un nebun. Și, de obicei, când există cineva astfel, în opinia mea el a avut ceva de-a face cu asta”, a spus Trump despre Baldwin, în podcastul realizatorului de radio Chris Stigall.

Dar dacă nu e nimic altceva, cum iei o armă și, indiferent dacă este încărcată sau nu, cum iei o armă, o îndrepți spre cineva care nici măcar nu este în film și o îndrepți spre această persoană și apeși pe trăgaci, iar acum e moartă? Cine ar lua o armă și ar îndrepta-o spre un cineast, după care să apese trăgaciul?, a mai spus fostul președinte, spunând apoi că poate chiar „el a încărcat-o”.

Pe de altă parte, Jason Bowels, avocatul armurierului Hannah Gutirrez-Reed, cea care s-a ocupat de încărcarea armelor necesare filmărilor, spune că totul ar fi fost un sabotaj și că cineva ar fi avut un interes ca Baldwin să tragă focul ucigaș.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter