Poliția a publicat filmări realizate la scurt timp după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins VIDEO

De Unica.ro, pe

Poliția statului american Santa Fe, New Mexico, a publicat mai multe imagini de pe platoul de producție a filmului „Rust”, acolo unde Alec Baldwin a împușcat-o mortal Halyna Hutchins și l-a rănit pe Joel Souza, regizorul filmului.

Şeriful Adan Mendoza din comitatul Santa Fe a făcut publice numeroase documente legate de ancheta în curs. Acesta a arătat imagini realizate la puțin timp după incidentul de pe platourile de filmare, când medicii se chinuie să o salveze pe Halyna Hutchins.

Șeriful a precizat că ancheta „rămâne deschisă și în desfășurare”. Acesta a spus că există mai multe elemente necunoscute legate de armele de foc, analiza amprentelor digitale, un raport al examinatorului medical și analiza datelor din telefonul lui Baldwin, și se așteaptă rezultatele balistice şi criminalistice, potrivit Libertatea.

Citește și: Gabriela Cristea, cu fiica cea mică la spital de Paște. „Noi suntem niște părinți extrem de responsabili”

Prințesa Charlene de Monaco „aproape a murit”, după o intervenție chirurgicală

Cum a ajuns tatăl Deliei să trăiască în mânăstire: „Până la 40 de ani, eram ateu!”

Ce condiție i-a impus Jennifer Lopez lui Ben Affleck în contractul prenupțial

Ce le-a spus Alec Baldwin polițiștilor după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins

Într-o altă filmare, actorul Alec Baldwin poate fi văzut în timp ce este interogat de poliţişti, atât la locul incidentului, cât şi în sediul secției de poliție din Santa Fe.

Arma „trebuia să fi fost goală! Dar am repetat cu un pistol cu ​​un glonţ înăuntru (…) Sunt fără cuvinte. Trebuie să aflu cum s-a putut întâmpla asta! De unde a venit glonţul?

Eram pe cale să filmăm, totul era bine. Joel este prietenul meu. Sunt unul dintre producătorii filmului. Am lucrat împreună la Rust trei ani”, le-a spus Alec Baldwin polițiștilor.

S-a auzit o bubuitură foarte puternică şi am simţit că cineva mă loveşte pe umăr şi eram jos. Şi am văzut-o pe Halyna Hutchins cu sânge în spate, a declarat și Joel Souza de pe patul de spital, după incident.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter