Cum a aflat fiul Halynei Hutchins că mama lui a murit

De Unica.ro, pe

Matthew Hutchins, soțul Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă accidental de Alec Baldwin, în timpul filmărilor pentru westernul “Rust”, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Today, despre moartea fulgerătoare a mamei copilului său.

Amintim că pe 21 octombire 2021, pe platoul de filmare al filmului “Ranch”, din Santa Fe, New Mexico, arma de recuzită a actorului Alec Baldwin s-a descărcat accidental rănind mortal directorul de imagine al producției, pe Halyna Hutchins, (42 de ani) și accidentându-l pe regizorul filmului, Joel Souza (48 de ani).

Soțul Halynei a vorbit pentru prima oară despre modul în care l-a anunțat pe fiul lor, Andros, că mama lui a murit.

Citeşte şi: Matt Hutchins, soțul regizoarei de imagine Halyna Hutchins, furios pe Alec Baldwin

Când m-a sunat cineva din echipa de producție și mi-a spus că Halyna a fost împușcată, inima mi-a împietrit. Era de neînțeles pentru mine că așa ceva s-ar fi putut întâmpla. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă așez pe scaun și să-mi zic ‘Trebuie să ajung la fiul meu, să fiu cu el’ – a spus Matthew.

Citeşte şi: Ultima fotografie cu Halyna Hutchins de pe platourile de filmare, înainte de împușcătura fatală

În momentul tragediei, Andros era la școală.

M-am dus spre casă și m-am gândit că trebuie să ajungem în Santa Fe urgent. Așa că trebuia să-l iau de la școală, să mergem la aeroport și de acolo în Santa Fe. A trebuit să fiu direct cu el, să nu creadă că mergem acolo ca să o vedem și să ne distrăm cu toții.

M-am așezat lângă el și i-am spus că mama lui a fost împușcată și a murit. Și, bineînțeles, nu m-a crezut prima oară. Nu a vrut să mă creadă. Cred că astfel de vești trebuie repetate pentru a fi crezute. În cele din urmă, a acceptat și am început să plângem amândoi – a adăugat soțul Halynei.

Matthew a mai vorbit și despre legătura pe care Andros o avea cu mama lui. Bărbatul a precizat că desi ea era mai mereu pelcată cu filmările, își suna fiul în fiecare seară prin video-call pentru a-i spune ‘noapte bună’.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter