Alec Baldwin, dat în judecată de șeful echipei tehnice a filmului „Rust”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 noiembrie 2021, 16:39

Alec Baldwin și alți membri ai echipei de producției a filmului „Rust” au fost dați în judecată de electricianul-șef Serge Svetnoy. Acesta îi acuză de neglijență și susține că Halyna Hutchins a căzut chiar în brațele lui, după ce a fost împușcată.

Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza în timpul filmărilor pentru western-ul „Rust” cu o armă de recuzită care avea muniție reală, deși ar fi trebuit să conțină gloanțe oarbe.

Alec Baldwin, dat în judecată de șeful echipei tehnice a filmului „Rust”

Actorul, armurierul Hannah Gutierrez-Reed, asistentul de regie Dave Halls și alți membri importanți ai echipei de producție au fost dați în judecată de electricianul Serge Svetnoy, șeful echipei tehnice de pe platourile de filmare ale filmului „Rust”. Acesta îi acuză pe colegii săi de neglijență și lipsă de profesionalism.

În documentele înainte către instanță, Svetnoy spune că glonțul „l-a ratat la limită”. De asemenea, acesta susține că din cauza incidentului suferă de „stres emoțional sever”, potrivit CNN.

Nu exista nici un motiv ca în acel revolver Colt să se afle un glonț sau ca un glonț să fie oriunde pe platou, iar prezența acelui glonț în acel revolver a însemnat o amenințare letală pentru oricine s-a aflat în apropierea sa, a mai spus Svetnoy.

Citește și: Donald Tump, despre Alec Baldwin, după tragedia de la filmări: „E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit. E un nebun!”

Cine a fost Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin

Care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin

A apărut ipoteza unui sabotaj în cazul femeii ucise de Alec Baldwin: „Cineva a vrut să demonstreze ceva!”

Serge Svetnoy a publicat ultima imagine cu Halyna Hutchins pe platourile de filmare

Acesta îi acuză pe producătorii filmului că au permis depozitarea muniției reale pe platourile de filmare. De asemenea, a transmis că are motive să creadă faptul că nu a fost niciodată depozitată în siguranță și a fost lăsată supravegheată.

Ancheta ar fi scos la iveală și faptul că în scena pe care o filma, Alec Baldwin nu ar fi trebuit să apese pe trăgaci, ci doar să poziționeze arma la cameră.

Au încercat să economisească bani angajând un număr insuficient de membri ai echipajului pentru a manipula în siguranță recuzita și armele de foc, este una dintre acuzațiile tehnicianului-șef.

Pe pagina sa de Instagram, Serge Svetnoy a postat un video în care și-a spus opinia cu privire la tragedia în care a fost implicat. Clipul conține și ultima imagine cu Halyna Hutchins și alți membri ai echipei, în biserica de pe platourile de filmare.

Alec Baldwin, dat în judecată de șeful echipei tehnice a filmului „Rust”

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter