Donald Tump, despre Alec Baldwin, după tragedia de la filmări: „E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit. E un nebun!”

De Unica.ro, pe

Tragedia produsă pe 21 octombrie 2021, când actorul Alec Baldwin  (63 de ani)  i-a împușcat accidental pe producătorul peliculei la care filma și pe directoarea de imagine, rănind-o mortal pe aceasta, va rămâne multă vreme în atenția presei mondene. Cazul a șocat întreaga opinie publică și se vorbește acum despre un posibil sabotaj la adresa marelui actor care a primit o armă încărcată cu gloanțe reale, nu oarbe, cum ar fi trebuit.

Amintim că luna trecută, Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie și a rănit un bărbat, în timpul filmărilor pentru westernul “Ranch”, cu un acelașți glonț. Halyna Hutchins (42 de ani), directoarea de imagine a peliculei, și-a pierdut viața, iar directorul filmului, Joel Souza, a fost rănt la umăr.

Citeşte şi: Fata cea mare a lui Alec Baldwin, criticată că s-a costumat în zombie de Halloween: „Salutări mamei, tu încă ai una!”

Citeşte şi: Care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin

Citeşte şi: Hilaria și Alec Baldwin, părinți din nou! Prima imagine cu bebelușul

Citeşte şi: Cine i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a făcut recent o serie de afirmații uluitoare referitoare la acest caz. Trump l-a atacat, în stilul său caracteristic, pe starul de la Hollywood, spunând că este un “nebun”. Fostul președinte American nu îl place sub niciun chip pe Baldwin din cauza modului în care acesta l-a ironizat ani la rând în seria parodiilor de la “Saturday Night Live”.

„E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit ani la rând. Se ia la bătaie cu reporterii. E un nebun. Și, de obicei, când există cineva astfel, în opinia mea el a avut ceva de-a face cu asta”, a spus Trump, în podcastul realizatorului de radio Chris Stigall.

Trump s-a declarant șocat de faptul că Baldwin a îndreptat arma, chiar și dacă știa că ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe, spre un mambru al staff-ului filmului.

„Dar dacă nu e nimic altceva, cum iei o armă și, indiferent dacă este încărcată sau nu, cum iei o armă, o îndrepți spre cineva care nici măcar nu este în film și o îndrepți spre această persoană și apeși pe trăgaci, iar acum e moartă? Cine ar lua o armă și ar îndrepta-o spre un cineast, după care să apese trăgaciul?”, s-a întrebat Trump, spunând apoi că, poate chiar „el a încărcat-o”.

Donald Trump a adăugat că dacă ar fi fost în locul lui Baldwin, ar fi tras un foc în aer, pentru a testa arma.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter