Matt Hutchins, soțul regizoarei de imagine Halyna Hutchins, furios pe Alec Baldwin

De Unica.ro, pe

Matthew Hutchins, soțul cineastei Halyna Hutchins, a mărturisit că s-a simțit „foarte furios” pentru că Alec Baldwin a declarat că nu se simte responsabil de moartea colegei lui.

Matthew Hutchins și Halyna Hutchins erau căsătoriți de 16 ani și aveau împreună un fiu, Andros, în vârstă de nouă ani. Cineasta a murit în octombrie 2021, la vârsta de 42 de ani, după ce actorul Alec Baldwin a împușcat-o accidental pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”.

Acestuia i s-a prezentat arma ca fiind una inofensivă, cu gloanțe oarbe. Baldwin a declarat ulterior că el nu a apăsat, de fapt, pe trăgaci. Electricianul-șef Serge Svetnoy a mărturisit că scenariul filmului nici măcar nu prevedea să se tragă cu pistolul și l-a acuzat pe actor că „a ales să joace ruleta rusească atunci când a tras cu o armă fără să o verifice și fără ca armurierul să facă acest lucru în prezența lui”, potrivit news.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre stilurile vestimentare vedete ale anului 2022

Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Matt Hutchins, soțul regizoarei de imagine Halyna Hutchins, furios pe Alec Baldwin

Într-un interviu, Alec Baldwin a spus că nu se simte vinovat, nici măcar „responsabil” de moartea Halynei Hutchins. Actorul a susținut că cineasta i-a cerut să îndrepte pistolul către ea, iar arma s-ar fi descărcat fără ca el să apese pe trăgaci.

Am sentimentul că cineva este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat şi nu pot spune cine, dar ştiu că nu sunt eu, a spus Baldwin, care este şi producătorul western-ului „Rust”.

Matt Hutchins a declarat că s-a simțit f„foarte furios” după ce a văzut că cel care i-a ucis soția a mărturisit că nu se simte „responsabil”.

Am fost atât de supărat să-l văd vorbind despre moartea ei în public, atât de detaliat, ca să termine prin a respinge orice responsabilitate când tocmai descrisese cum a ucis-o, a spus acesta.

Dar securitatea privind armele nu a fost singura problemă la aceste filmări. Un anumit număr de criterii în vigoare în profesie nu au fost aplicate şi există mulţi responsabili” de deces, a mai afirmat Hutchins.

Săptămâna trecută, soţul şi fiul Halynei Hutchins au depus plângere în civil contra actorului, invocând „comportamentul său periculos”. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter