Tradiția de care Gina Pistol nu vrea să audă la nunta ei. Dezvăluiri despre rochia de mireasă / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:45

Gina Pistol este mai fericită ca oricând. Are o fetiță minunată în vârstă de 2 ani și o relație așa cum a visat cu Smiley, cu care urmează și să se căsătorească.

Fosta prezentatoare și artistul au anunțat, joi, 27 aprilie, că s-au logodit în urmă cu un an și jumătate, iar acum se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ziua cea mare. Însă, Gina a dezvăluit că există o tradiție pe care intenționează să o încalce în ziua nunții.

Gina Pistol, despre rochia de mireasă

În filmulețul pe care l-au făcut pentru a anunța întreaga lume că urmează să ajungă în fața altarului în curând, Gina a povestit câteva lucruri despre ziua cea mare și a dat și câteva detalii despre rochia de mireasă pe care o va purta atunci.

„O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata”, a precizat Gina Pistol, în timp ce Smiley a mărturisit că și costumul lui se află în lucru.

Pe de altă parte, cei doi au declarat că cel mai greu lucru din toate pregătirile li se pare „să așezăm oamenii la mese”.

Citește și: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Cum a avut loc cererea: „Este firesc să primiți vestea de la noi” / Video

Cât despre cine le va cânta la nuntă, Smiley și Gina au spus că vor fi mai multe persoane, însă este sigur că și mireasa la urca pe scenă.

„O să cânte toată lumea, inclusiv eu. Abia aștept să fredonez „Se mărită Gina mea”, a glumit Gina Pistol.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

Tradiția pe care Gina Pistol vrea să o încalce la nuntă

Nunțile din România sunt pline de tradiții, care mai de care mai interesante, însă Gina spune că nunta lor nu va fi una tradițională, astfel încât una dintre aceste tradiții va fi încălcată cu siguranță.

„Noi nu suntem pe tradițional”, a spus iubita lui Smiley.

Citește și: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

Gina zice că nu intenționează să se lase furată, așadar la nunta ei, mireasa nu va părăsi deloc petrecerea.

„Nu (se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau”, a afirmat fosta prezentatoare.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, surpriză uriașă pentru fani: „Am făcut-o și pe asta” / Video

„Să te duci într-un club sau la Arcul de Triumf”, a glumit Smiley.

Atât Gina Pistol cât și Smiley au promis că își vor ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă cu pregătirile de nuntă și că vor împărtăși cu ei și imagini de la marele eveniment, care va avea loc luna viitoare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol și Smiley

Sursă foto: Captură video, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter