Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 11:20

Smiley și Gina Pistol au anunțat că s-au logodit și urmează să se căsătorească. Iar fericitul eveniment urmează să aibă loc mai repede decât și-ar fi putut cineva imagina.

Artistul și fosta prezentatoare formează un cuplu de 6 ani, iar în urmă cu un an și jumătate, Smiley i-a pus Ginei marea întrebare. Emoționată până la lacrimi, aceasta a spus DA fără să stea prea mult pe gânduri. Iar acum, cei doi își vor uni viețile și în fața altarului.

Smiley și Gina Pistol au anunțat data nunții

Smiley și Gina Pistol au surprins întreaga lume joi, 27 aprilie, când au anunțat că urmează să se căsătorească. Iar fericitul eveniment este foarte aproape.

„Pentru prima dată în viața mea simt că mi-am găsit echilibrul. Și nu că mă mărit. Ci pentru că este Andrei lângă mine. Mi-am găsit echilibrul și locul”, a afirmat Gina Pistol, înainte ca Smiley să anunțe și când va avea loc ceremonia religioasă.

„Deja am trimis invitațiile la nuntă. Este un eveniment pe care nu îl ținem secret”, a dezvăluit artistul, pe Youtube.

„Luna viitoare va avea loc nunta”, a precizat Smiley.

Cei doi se află acum pe ultima sută de metri cu pregătirile, deși Gina Pistol a mărturisit că nu s-a gândit niciodată că totul este atât de complicat.

Citește și: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Cum a avut loc cererea: „Este firesc să primiți vestea de la noi” / Video

„Eu am crezut că dacă am rochia și pantofii, e totul gata. Dar nu”, a spus ea amuzată.

„E un moment pe care dorim să îl marcăm alături de prieteni și de oameni care ne sunt alături de o grămadă de vreme și care știm că se bucură pentru noi. Pentru noi e importantă cununia, dar și petrecerea alături de oamenii ăștia care deja îmi spun că se pregătesc temeinic. Probabil după aceea o să plecăm și într-o vacanță scurtă, atât cât ne permite timpul”, a afirmat Smiley.

Citește și: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

De asemenea, artistul a spus că la nunta lor au fost invitate 200-300 de persoane.

Reacțiile vedetelor în mediul online

Mai multe vedete din România, prieteni de-ai celor doi viitori miri, au reacționat rapid în momentul în care Gina Pistol și Smiley au anunțat că urmează să se căsătorească.

„Să fiți fericiți”, a scris Anca Lungu pe Instagram, în timp ce Mario Fresh și Mihai Petre le-au trimis mai multe inimioare.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, surpriză uriașă pentru fani: „Am făcut-o și pe asta” / Video

Citește și: Cum arată fiica lui Smiley. Prima imagine cu chipul lui Josephine, făcută publică de Gina Pistol

Anunțul lor de pe Instagram a adunat peste 46.000 de aprecieri și sute de internauți au ținut să îi felicite.

Și urmăritorii lor de pe Facebook au reacționat rapid la anunțul privind căsătoria dintre Smiley și Gina Pistol. Aici, chiar și cei doi îndrăgostiți și-au trimis, în comentarii, câte o inimioară albastră.

Vezi în Galeria FOTO de mai multe imagini cu Gina Pistol și Smiley

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter