De ce a refuzat Cătălin Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:37

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de zor pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața lor: nunta! Evenimentul urmează să aibă loc luna aceasta și se anunță a fi unul relaxat, dar cu bun gust. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația de amiciție pe care o are cu viitoarea mireasă și a dezvăluit motivul pentru care nu o să facă parte din echipa care va pregăti meniul cu care vor fi răsfățați invitații.

Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au împărțit mulți ani platourile de filmare la emisiunea „Chefi la cuțite” și au dezvoltat o relație frumoasă de prietenie.

Cătălin Scărlătescu nu gătește la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

La botezul micuței Josephine, fetiță pe care fosta prezentatoare o are împreună cu Smiley, celebrul chef bucătar nu a putut sta departe și s-a implicat în pregătirea preparatelor la grill, dar la nuntă are alte planuri. Vrea să petreacă, să se bucure de eveniment și să mănânce bucatele făcute de alții.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citește și: De ce s-au separat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express: „Eu nu stau la ceartă. Am plecat”

Citește și:  Gina Pistol și Smiley, surpriză uriașă pentru fani: „Am făcut-o și pe asta” / Video

Citește și: Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

Citește și:  Cum arată fiica lui Smiley. Prima imagine cu chipul lui Josephine, făcută publică de Gina Pistol

Cătălin Scărlătescu, despre plecarea Ginei Pistol de la Antena 1: „Era de așteptat”

Bucătarul de la „Chefi la cuțite” a vorbit și despre decizia Ginei Pistol de a lua o pauză de la televiziune și a se dedica familiei. Scărlătescu a spus că nu l-a surprins plecarea logodnicei lui Smiley de la Antena 1 și, cel mai probabil, și el ar proceda la fel în momentul în care ar avea un copil.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acum. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?” i-a spus Cătălin Scărlătescu lui Mihai Morar.

Gina Pistol și Smiley s-au așezat pe „banca mărturisirilor” și au anunțat că se căsătoresc

La sfârșitul lunii aprilie, Gina Pistol și Smiley s-au așezat din nou pe “banca mărturisirilor”pe care, în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție. 

“Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, a dezvăluit Smiley, despre nunta cu Gina Pistol.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter