Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 12:47

Gina Pistol și Smiley au anunțat, joi,27 aprilie, că s-au logodit și urmează să se căsătorească. Deși cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu un an și jumătate, cei doi au păstrat secretul până acum. Artistul i-a dăruit iubitei sale un inel cu diamant, creat special pentru ea.

Gina și Smiley formează un cuplu de șase ani și au împreună și o fetiță în vârstă de 2 ani, Josephine Ana Maria. Iar acum sunt pregătiți să facă și următorul mare pas în relația lor.

Gina Pistol a primit de la Smiley un inel cu diamant special

Simey a vrut să îi ofere iubitei sale un inel special, creat pentru ea. Artistul nu a dorit să cumpere orice inel de la magazin, ci și-a imaginat ceva deosebit pentru cea care îi va deveni soție.

„Știam treaba asta cu inelul cu diamant. Ideea e că am căutat ceva, am ținut minte exact care e forma de diamant care îi place, care e forma de inel care îi place, știam exact ce vreau și am căutat un bijutier, am fost îndrumat spre o femeie bijutier foarte tare, ceva de nivel mondial. Este făcut pe comandă.Nu e cumpărat de la magazin, este făcut special pentru ea. Și diamantul este ceva special”, a povestit Smiley într-un filmuleț postat pe Youtube.

Citește și: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Cum a avut loc cererea: „Este firesc să primiți vestea de la noi” / Video

„Cumva, toată relația noastră e a noastră, nu seamănă cu altele. Noi suntem ok că nu facem parte dintr-un șablon”, a mai spus artistul.

Citește și: Cum arată fiica lui Smiley. Prima imagine cu chipul lui Josephine, făcută publică de Gina Pistol

Gina, mai fericită ca oricând: „Eu știam că suntem o familie”

Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Maria, spune că era normal să facă și acest pas în relația lor, mai ales că amândoi sunt creștini ortodocși.

„Cred că e foarte importantă instituția căsătoriei și spiritual dar și social. Cred că e important să ne căsătorim în fața lui Dumnezeu. Și alături de prietenii, familia noastră, cred că e important să facem asta. Dacă noi decidem că suntem o familie, să o facem așa cum o cere tradiția creștină, pentru că noi suntem creștini”, a precizat cântărețul.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, surpriză uriașă pentru fani: „Am făcut-o și pe asta” / Video

Gina a mărturisit că indiferent dacă are sau nu un inel pe deget, ei formează o familie, însă este bine că a apărut și inelul pentru că astfel poate închide gura lumii.

Citește și: Gina Pistol, program infernal pe platourile de filmare: „De la 8 dimineața și câteodată până la 2 noaptea” / Video

„Eu știam că suntem o familie cu sau fără inel. Simțeam lucrul ăsta. Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii. Na, mă, că m-a luat!”, a afirmat fosta prezentatoare.

„Noi ne comportam de ceva vreme ca o familie. A fost doar așa, ca o oficializare a ceea ce exista deja. Instituția căsătoriei e importantă atunci când e din dragoste și din respect reciproc și din considerentele creștine și morale corecte”, a completat Smiley.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley

Sursă foto: Captură video, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter