Smiley lansează „Aia e”, imnul optimistului, în timp ce se pregătește pentru nunta cu Gina Pistol / Video

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 01:40

Se căsătorește și e tot mai prins cu pregătirile, dar nu își abandonează proiectele. În timp ce se pregătește să înceapă un nou capitol, Smiley lansează ”Aia e”, un imn al omului optimist care știe să ia ce e bun din trecut și să trăiască prezentul cu bucurie și cu „lecțiile” învățate.

Piesa vorbește despre lucrurile pe care le lași în urmă, despre trările care te-au încercat și care, la un moment dat, au dat culoare vieții tale.

Smiley: „Privim pozitiv ziua de azi, chiar dacă am pierdut niște lucruri în trecut”

#AiaE este despre cum privim pozitiv ziua de azi, chiar dacă am pierdut niște lucruri în trecut, despre cum ne concentrăm pe lucrurile bune care au rămas și cum le folosim pentru a merge mai departe cu lecția învățată și cu un zâmbet pe față. Am făcut piesa acum câțiva ani și am trecut-o prin multe variante până a ajuns în forma de azi pe care abia aștept să o ascultați și să o dansați cu bucurie toata vara.

Mi s-a părut tare că imediat ce am înregistrat varianta de astăzi a piesei, am realizat ca „Aia e” este una dintre cele mai folosite expresii în limbajul nostru. Este o expresie care poate să spună atât de multe și când e bine, și când e rău, și când ești resemnat, și când ești uimit, în multe situații cu care ne întâlnim zi de zi. Așa că, aia e, vă invit la dans!”, mărturisește Smiley.

Citeşte și: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

Cu versurile scrise de Smiley, „Aia e” e o piesă pozitivă, fredonată și parafrazată deja de toată lumea de la prima ascultare.

„Aia e, ce-am pierdut, am pierdut, ducă-se. Aia e, oricum nu regret nimic din ce-a fost si nu mai e. Cele rele să se spele, cele bune să se-adune, nu contează ce se pierde, important e ce rămâne.”, spune parte din refrenul noii piese Smiley pentru care „drumul” e parte importantă din rostul destinației.  

Citeşte și: Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

Gina și Smiley, schimbați de iubirea ce și-o poartă

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol și-au manifestat pentru prima oară iubirea pe o scenă. Au cântat “Ne vedem noi” și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă.

Citeşte și: Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

Cum a venit cererea în căsătorie

Gina Pistol a fost cerută în căsătorie de artist într-un mod inedit. Prezentatoarea nu o să uite niciodată acest moment.

„Era într-o seară normală, de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre. Spălam cada și eram cu mâinile pline de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor. Și m-a strigat: Gina, vii puțin? Eu am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă și zic: ce este? Mă uitam așa la ei și

Josephine avea o cutiuță în mână. Andrei a început să zică ceva, dar nu l-am auzit, nu am auzit începutul pentru că (Josephine) rodea cutia și mă întrebam de unde a luat cutia. Nici nu mi-am dat seama că e o cutie cu un inel. Dar l-am văzut emoționat. Nu am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol.

Foto: Pr, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter