Kate Middleton și Prințul William împlinesc 12 ani de căsnicie. Imagini de colecție cu Prinții de Wales

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 29 aprilie 2023, 15:40

Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 12 ani de când și-au spus „DA” în fața a milioane de oameni din întreaga lume. Prințul și Prințesa de Wales s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, într-o ceremonie de vis.

Toți cei care au privit eleganta nuntă au văzut-o pe Kate Middleton apărând în celebra sa rochie de mireasă semnată Alexander McQueen. Această rochie a devenit un vis pentru fiecare mireasă care s-a măritat după cea care a devenit ducesă de Cambridge iar acu, după decesul reginei Elisabeta, Prințesă de Wales.

Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 12 ani de căsnicie

Nunta epică a Prințului William cu aleasa inimii sale din 29 aprilie 2011 a fost doar încununarea unei relații care a durat peste un deceniu și care pare a fi un basm. O fată modestă, silitoare și educată, care a călătorit mult și s-a implicat deseori în proiecte caritabile, s-a îndrăgostit de un prinț frumos, în timp ce se aflau la facultate. S-au căsătorit, au făcut trei copii și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Însă, până la finalul poveștii, mai sunt câteva rânduri de scris.

În ultima perioadă fericirea lor a fost umbrită de zvonuri potrivit cărora Prințul William ar avea o aventură cu o fostă bună prietenă a soției sale, însă nimic nu s-a dovedit a fi adevărat până acum. Iar la ultimele lor apariții publice, Prinții de Wales păreau mai fericiți ca nicodată, zâmbind și făcându-și complimente în public.

Citește și: Lovitura care zguduie liniștea lui Kate Middleton. Ce rol are presupusa amantă a prințului William la încoronarea regelui Charles al III-lea

Anul, în ziua aniversării căsniciei lor, Palatul Buckingham publică câteva imagini cu moștenitorul tronului britanic și soția acestuia, viitoare regină a Marii Britanii. Iar fiecare fotografie îi prezintă zâmbitori, îmbrățișați, ca o adevărată familie unită și fericită.

Citește și: Gestul făcut de Prințul William în plin scandal de amantlâc. Ce a spus despre Kate Middleton în public / Video

Ce și-au spus Prinții de Wales în ziua nunții

Cum întreaga lume pare să vrea să sărbătorească alături de William și Kate cei 12 ani de când s-au căsătorit, un clip de pe TikTok, din ziua nunții lor, a devenit viral.

În imagini, cei doi proaspăt căsătoriți urcă în trăsură când, potrivit unei cititoare pe buze, William îi spune proaspetei sale soții: „pari fericită”, iar ea răspunde: „Da”

„Tu ești fericit?”, îl întreabă, la rândul ei, Kate Middleton pe Prințul William care a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Da, foarte”.

@l0velycatherine ❤️ | #princewilliam #katemiddleton #fyp ♬ Until I Found You - Stephen Sanchez

Citește și: Cum arăta Kate Middleton în copilărie. Lucruri neștiute despre Prințesa de Wales

În general, Prințul William și Prințesa Catherine sunt destul de discreți cu viața lor privată, însă, în interviul acordat după anunțarea logodnei lor, fiul regelui Charles a povestit despre ziua în care a cunoscut-o pe Kate.

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută pe care orice femeie și-ar dori să o aibă în garderobă. Cât costă rochia purtată de Prințesa de Wales

„Când am cunoscut-o pe Kate am știut că are ceva foarte special. Știam că este posibil să fie ceva ce vreau să explorez acolo. Am ajuns să fim prieteni pentru o vreme și asta a fost un fel de fundație bună. Pentru că eu cred că, în general, a fi și prieteni este un avantaj enorm. Și pur și simplu am pornit de acolo”, a povestit atunci Prințul William.

„Sincer cred că am roșit toată când te-am cunoscut și am fost foarte timidă. Dar am devenit prieteni apropiați încă de la început”, a spus, la rândul ei, Kate Middleton.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cele mai frumoase imagini cu Kate Middleton și Prințul William, în cei 12 ani de căsnicie

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter