Gina Pistol și Smiley, escapadă înainte de nuntă. Unde au plecat cei doi în toiul pregătirilor pentru petrecere

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 10:55

Au vrut să evadeze puțin de la pregătirile pentru nuntă și au găsit soluția perfectă. Gina Pistol și Smiley au fugit la Londra pentru câteva zile și se declară încântați de ce au descoperit aici.

Gina Pistol și Smiley își unesc destinele pe 27 mai, iar evenimentul se anunță unul de poveste. Blonda va schimba în ziua cea mare două rochii.

Smiley: „Am plecat un pic la Londra, să mai schimbăm atmosfera”

 „Am obosit de la atatea pregătiri de nuntă. Așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă  și am plecat un pic la Londra, să mai schimbăm atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură, la propriu, soare și voie bună”, spune Smiley pe o rețea de socializare.

Odată ajunși la destinație, cei doi și-au oferit apoi câteva momente de răsfăț, au mâncat și s-au plimbat. „Ne-am cazat undeva în Shoreditch, aproape de studiu, într-o cameră destul de spațioasă după standardele londoneze și am plecat repede la masă pentru că nu mâncasem nimic.

Am mâncat foarte bine împreună cu prietenii noștri, evident eu am luat doar salată, pentru că trebuie să încap în costumul de ginere. Apoi am mers cu metroul până la Picadilly Circus să ne plimbăm puțin. S-a lăsat repede seara și am mers la somn”, mai spune artistul.

Citeşte și: Gina Pistol va purta două rochii la nunta cu Smiley. Ce probleme întâmpină cei doi: „Dacă nu ne despărțim acum, nu ne mai desparte nimeni”

Citeşte și: Smiley lansează „Aia e”, imnul optimistului, în timp ce se pregătește pentru nunta cu Gina Pistol / Video

Josephine a rămas acasă, dar a avut o dorință

Josephine, fetița lor, a rămas acasă, dar le-a cerut ceva la întoarcerea din călătorie. Micuța, care dansează pe muzica lui Michael Jackson, își dorește o carte cu pozele artistului.

Gina a cerut ajutorul admiratorilor ei virtuali, pentru că vrea ca dorința fetiței ei să devină realitate. „Am o mare rugăminte la voi. Daca sunteti cumva la Londra sau știți undeva prin Londra un magazin în care să pot găsi un album foto  sau orice revistă cu poze cu Michael Jackson, vă rog să mă anunțați.

Când am plecat de acasă, am întrebat-o pe Josephine ce își dorește și mi-a spus că o cărticică cu Michael. Trebuie să îi găsesc copilului carte cu Michael”, a precizat Gina pe Instagram.

Citeşte și: Tradiția de care Gina Pistol nu vrea să audă la nunta ei. Dezvăluiri despre rochia de mireasă / Video

Citeşte și: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Cum a avut loc cererea: „Este firesc să primiți vestea de la noi” / Video

Gina Pistol și Smiley vor o nuntă ca la carte

Prezentatoarea emisiunii Chef la cuțite visează la ziua când va fi mireasa lui Smiley, dar recunoaște că trece printr-o perioadă extrem de solicitantă, tocmai pentru că își dorește ca totul să arate perfect.

“E greu rău să organizezi o nuntă. E solicitant. Voi purta două rochii. Una de mireasă, pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am alta. Voiam ceva confortabil, să pot să mă încalț cu ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri.

Mi-a plăcut rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult, m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, dar nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă. După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%”, a povestit Gina Pistol pe o rețea de socializare.

Un episod complicat pentru cei doi e și aranjatul oamenilor la masă. „I-am zis lui Andrei: Dacă nu ne despărțim acum, nu ne mai desparte nimeni. Cea mai grea parte este așezatul la mese, cine cu cine vine, cine cu cine stă”, susține Gina.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter