Gina Pistol va purta două rochii la nunta cu Smiley. Ce probleme întâmpină cei doi: „Dacă nu ne despărțim acum, nu ne mai desparte nimeni”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 10:28

Gina Pistol va purta două rochii la nunta cu Smiley, iar verighetele sunt personalizate. Cele două vedete trag din greu cu pregătirile pentru ziua cea mare.

Prezentatoarea emisiunii Chef la cuțite visează la ziua când va fi mireasa lui Smiley, dar recunoaște că trece printr-o perioadă extrem de solicitantă, tocmai pentru că își dorește ca totul să arate perfect.

Gina Pisol: „Mi-a plăcut rochia de mireasă a unei prietene”

“E greu rău să organizezi o nuntă. E solicitant. Voi purta două rochii. Una de mireasă, pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrecere. Voiam ceva confortabil, să pot să mă încalț cu ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri.

Mi-a plăcut rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult, m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, dar nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă. După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%”, spune Gina Pistol pe o rețea de socializare.

Acum are și a doua rochie gata, iar rezultatul o bucură nespus. „Prima rochie e comandată de la o tipă. Văzusem rochia pe Pinterest și am zis: “Doamne, dacă vreodată o să mă mărit, asta o să fie rochia mea”. După ce a venit cererea în căsătorie, ce credeți, m-am apucat să caut rochia. Nu scria nimic la ea, nu o găseam. O seară întreagă am stat și am găsit-o până la urmă. Acum am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar nu să o distrug”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

„Verighetele au o semnificație aparte pentru noi”

Blonda recunoaște că următorul drum va fi la verighete, pe care le-a făcut la comandă. „Am ales să le personalizăm, au o semnificație aparte pentru noi. Sunt superbe”, a mai spus vedeta.

Un episod complicat pentru cei doi e și aranjatul oamenilor la masă. „I-am zis lui Andrei: Dacă nu ne despărțim acum, nu ne mai desparte nimeni. Cea mai grea parte este așezatul la mese, cine cu cine vine, cine cu cine stă”, susține Gina.

Citeşte și: Smiley lansează „Aia e”, imnul optimistului, în timp ce se pregătește pentru nunta cu Gina Pistol / Video

Citeşte și: Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

„O să plecăm și într-o vacanță scurtă, atât cât ne permite timpul”

Smiley vrea să aibă la nuntă doar familia și prietenii apropiați.  „E un moment pe care dorim să îl marcăm alături de prieteni și de oameni care ne sunt alături de o grămadă de vreme și care știm că se bucură pentru noi.

Pentru noi e importantă cununia, dar și petrecerea alături de oamenii ăștia care deja îmi spun că se pregătesc temeinic. Probabil după aceea o să plecăm și într-o vacanță scurtă, atât cât ne permite timpul”, spune artistul.

Citeşte și: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

Cererea în căsătorie, un moment aparte

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg.

Gina Pistol a fost cerută în căsătorie de artist într-un mod inedit. Prezentatoarea nu o să uite niciodată acest moment. „Era într-o seară normală, de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre. Spălam cada și eram cu mâinile pline de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor. Și m-a strigat: Gina, vii puțin? Eu am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă și zic: ce este? Mă uitam așa la ei și Josephine avea o cutiuță în mână.

Andrei a început să zică ceva, dar nu l-am auzit, nu am auzit începutul pentru că (Josephine) rodea cutia și mă întrebam de unde a luat cutia. Nici nu mi-am dat seama că e o cutie cu un inel. Dar l-am văzut emoționat. Nu am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol.

Foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter