Smiley spune că va evita să mai posteze fotografii cu fiica lui. „Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:42

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol au fost foarte rezervați în ceea ce privește expunerea fetiței în mediul online.

Micuța Josephine, care în luna martie a împlinit vârsta de doi ani, apare în câteva fotografii, împreună cu părinții ei, pe Facebook și Instagram, dar chipul ei nu a fost până acum dezvăluit pe rețelele de socializare.

„Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege!

Smiley a explicat de ce nu intenționează să posteze în online poze cu chipul fetei. Atât el, cât și Gina Pistol, sunt de părere că este mai bine ca fata să rămână “anonimă” până în momentul când ea va decide că dorește să se expună. Smiley consideră că îi “închide niște ferestre în viață” dacă o face persoană publică de la o vârstă atât de fragedă.

Citeşte și: Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață.

Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Smiley, citat de Libertatea.

„Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă!”

Smiley și Gina Pistol au de gând să nu mai publice niciun fel de fotografii cu Josephine, nici măcar când ea este cu spatele la cameră.

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

„E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo.

Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale, e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele” – a adăugat Smiley.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc în această vară

Cei doi formează un cuplu de peste șase ani. Iar recent au decis ca 2023 să fie anul în care își leagă în mod oficial destinele. Smiley și Gina au anunțat public că se vor căsători și au trimis deja invitațiile celor alături de care vor să fie la marele eveniment.

Citeşte şi: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

„Pentru noi e importantă cununia!”

„Deja am trimis invitațiile la nuntă. Este un eveniment pe care nu îl ținem secret. Luna viitoare va avea loc nunta. E un moment pe care dorim să îl marcăm alături de prieteni și de oameni care ne sunt alături de o grămadă de vreme și care știm că se bucură pentru noi.

Pentru noi e importantă cununia, dar și petrecerea alături de oamenii ăștia care deja îmi spun că se pregătesc temeinic. Probabil după aceea o să plecăm și într-o vacanță scurtă, atât cât ne permite timpul”, a afirmat Smiley.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter