Primii 12 semifinaliști Românii au talent 2023. Ce așteptări au de la show-ul Pro TV / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 13:20

Au mai rămas doar câteva ore până când PRO TV a programat prima semifinală din sezonul 13 a emisiunii Românii au talent. Sub egida numelui de #13magic, emisiunea a continuat să îi aibă în acest an pe Pavel și Smiley în culise, iar la masa juriului pe Andi, Andra, Dragoș și Bobo.

Cine sunt primii 12 semifinaliști Românii au talent?

Cei 12 concurenți care vor intra în lupta din această seară au pregătit momente speciale și sunt deciși să demonstreze că merită un loc în marea finală. De această dată, decizia va aparține strict telespectatorilor, aceștia putând să voteze prin sms sau online, pe site-ul emisiunii, care dintre semifinaliști ajunge în etapa următoare la Românii au talent.

Înainte de semifinală, am aflat, în exclusivitate, de ce cred concurenții că merită o șansă și, mai ales, încrederea celor de acasă.

Citește și:  Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

Citește și: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

Citește și: Cum s-a schimbat Andra de-a lungul celor 13 sezoane „Românii au talent”: „Am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine”

Albert se numără prin semifinaliști
Albert se numără prin semifinaliști

Vreau să le transmit tuturor că nu o să-i dezamăgesc niciodată și sper din suflet că o să le plac și mă vor vota”, spune Albert Gugulan. Pianistul a impresionat prin virtuozitate la o vârstă tânără și a pregătit un nou moment special pentru prima semifinală Românii au talent.

Una dintre cele mai tinere concurente, Amira Olosutean, cea care a fost o mare surpriză în preselecții prin mișcările de dans arătate și care a primit și un golden buzz, revine pe scenă cu mari emoții. Speră să câștige încrederea votanților: ”Sper să le placă de mine și să-i impresioneze momentul pe care l-am pregătit”.

Gabriel Mardale vrea să facă o impresie bună și să fie votat

Amira Olosutean
Amira Olosutean

Celine Dion a fost pe buzele tuturor în prima etapă când a cântat Gabriel Mardale. Acum, puștiul vrea să facă iar o impresie bună și să fie votat în prima semifinală Românii au talent. ”Consider că am muncit destul de mult ca să ajung aici. Dar nu este alegerea mea, este alegerea publicului, însă voi fi recunoscător dacă mi-ar da această șansă”, spune el.

Gabriel Mardale
Gabriel Mardale

Cei 12 semifinaliști Românii au Talent, emoții pentru această seară

Siguri pe ei, dornici să ofere un moment bun și să fie apreciați de către cei de acasă, Bad Salsa, grupul de dans din India, simte deja fericirea că au ajuns la inimile românilor. Ei speră să o facă și de această dată. La fel simte și Oleg Spînu, tânărul din Republica Moldova care s-a făcut cunoscut pe Tik Tok și care acum vrea să fie remarcat și local. ”Merit să fiu în finală pentru a le arăta oamenilor cine sunt”, spune el.

Bad Salsa
Bad Salsa

Am avut un moment foarte bun în semifinală. Si dacă este chiar așa și o să-mi aud numele, că voi trece în finală, atunci asta am meritat”, cam așa speră să poată spune Rareș Prisacariu în doar câteva ore, după ce va fi gata votul celor care vor urmări emisiunea. Tânărul povestitor a fost deja lăudat de către toată țara și a primit un buton auriu în prima etapă, dar rămâne de văzut ce va face acum.

Teodora Vasilichi nu are studii muzicale, dar a ridicat sala în picioare

Rareș Prisacariu
Rareș Prisacariu

O surpriză în preselecții a fost Teodora Vasilichi, cea care a arătat că prin multă muncă și pasiune, poți oferi un moment incredibil. Chiar dacă nu are studii muzicale, ea a ridicat sala în picioare și s-a calificat mai departe. ”Mi se pare greu să spun că eu merit votul. Aș dori ca aceștia să se concentreze pe actul artistic, ca atare, și să-l voteze pe acesta. Pentru că aici este vorba despre arta din mine și nu despre mine ca persoană – imperfectă. Dar doresc ca aceștia să voteze actul artistic ca atare. Doar dacă acesta a reușit să ajungă în atenția dumnealor, să stârnească o emoție și să insufle demnitatea despre care piesa pe care eu o voi cânta vorbește atât de frumos”, spune Teodora, înainte de prima semifinală Românii au talent 2023.

Teodora Vasilichi
Teodora Vasilichi

Magicianul Andrei Gîrjob este decis să facă un nou pas pentru visul lui cel mai mare – acela de a trăi din magie. El speră să le transmită celor de acasă ceva din gândirea și pasiunea lui, iar aceștia să-l voteze. ”Pentru că încerc să arăt oamenilor ce poți să faci cu două mâini, un pachet de cărți, zero mâneci”, spune Andrei.

Mihai Adrian va urca pe scenă alături de partenera lui, Sânziana Iani

Tot la fel de simplu, dar încărcat de emoție, vrea să fie și momentul pe care l-a pregătit Florin Zgăvârdici, unul dintre semifinaliștii Românii au talent. Simte că toată viața lui a fost pe scenă și că publicul este motivația lui de a merge mai departe. Iar diseară asta vrea să fie conexiunea lui cu toți cei care-l vor privi.

Andrei Gîrjob
Andrei Gîrjob

Eu sunt de părere că momentul nostru ajută foarte mult persoanele, cel puțin le oferă curaj, indiferent de vârstă. Si reușim, cumva, să găsim temerile tuturor, mai ales celor mici. În continuare mă gândesc și funcționez pe această temă datorită legăturii pe care o am cu Sânziana, și vârstei pe care o are. Fiecare moment pe care-l facem și construim este bazat pe fricile oamenilor . Si încercăm să le luăm acele frici și să-i facem să fie mult mai curajoși”, spune Mihai Adrian, exclusiv, pentru UNICA.RO. El va urca pe scenă, în prima semifinală Românii au talent, alături de partenera lui, Sânziana Iani.

Emoții mari și pentru cei 41 de membri din grupul Monique Family

Dacă în preselecții au surprins toate sentimentele prin care trece o familie în timpul unui război, rămâne de văzut ce au pregătit acum.

Mihai Adrian va urca pe scenă alături de partenera lui, Sânziana Iani
Mihai Adrian va urca pe scenă alături de partenera lui, Sânziana Iani

Bianca Avram privește cu emoție pentru această seară și speră doar să ofere un moment care să-i aducă respectul celor care o urmăresc: ”pentru muncă, pentru talent și pentru dorința de a ajunge în finală”.

Iar Monica, cea care îi coordonează pe cei 41 de membri din grupul Monique Family, spune că a venit vremea lor, vremea ca ei să strălucească cu adevărat: ”Lumea ar trebui să voteze pentru noi pentru că suntem unici, suntem un grup mare, în care sunt copii de vârste diferite. Si am merita să aducem un plus în finală. Am face un show frumos cu toții pe scenă”.

Monique Family
Monique Family

Prima semifinală începe la 20:30, pe PRO TV, iar dintre cei 12, oamenii vor alege 5 care vor merge direct în marea finală.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter