Smiley și Gina Pistol, ținute atipice la nunta lor. Designerul artistului: „E ceva în care nu a mai apărut până acum!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 12:21

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească la sfârșitul acestei luni, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt pe ultima sută de metri.

Designerul vestimentar al lui Smiley, Irina Voinea, a dezvăluit câteva detalii inedite despre cum vor arăta hainele de nuntă ale celor doi. Ea spune că nunta lui Smiley va fi în stil boho, care se bazează pe diverse influențe boeme și hippie, așadar costumul lui de ginere va fi “atipic”. Designerul a precizat că artistul va purta un costum de culoare bej și va schimba mai multe papioane. Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei, va avea o ținută asortată cu a mamei.

”Se va asorta cu Gina. Gina îmi trimisese o variantă de rochiță, care avea un imprimeu cu ursuleți de pluș, dar foarte fini.

Citeşte şi: De ce a refuzat Cătălin Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Mi se pare că este foarte important să arate bine împreună, să fie armonioși împreună, și având în vedere că el poartă foarte multe costume, prin prisma meseriei lui, a trebuit să-i facem ceva atipic, ceva în care nu a mai apărut până acum, ceva în care să se distingă acest costum de ginere și chiar am mers pe culori deschise.

Nunta lor este o nuntă destul de relaxată, pe stilul boho. Amândoi sunt relaxați, sunt foarte cool și atunci au preferat ca și costumele să fie mai relaxate. O să fie un costum dintr-un amestec de in cu bumbac, o să fie pe o zonă mai pământie, mai deschisă la culoare, un bej.

Nu o să poarte sigur un papion, dar o să aibă o cămașă tip tunică pe dedesubt, chiar tiparul clasic pe care îl folosesc eu pentru brand-ul meu.” – a declarat Irina, potrivit a1.ro.

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol au stabilit data nunții și au trimis invitațiile. Reacțiile vedetelor în mediul online, după anunțul celor doi

Designerul a mai spus că Smiley i-a dat mână liberă în alegerea ținutelor de nuntă, iar acest a făcut-o să se simtă “mai stresată” ca viitorii miri.   

“Chiar aseară vorbeam cu Smiley și îmi spunea că este creația mea și să fac cum simt. Avem 10 ani de când lucrăm împreună și știe pe ce tipare lucrez, cunoaște croiul și creațiile foarte bine și are încredere, și Gina îmi spunea același lucru.

Eu cred că dintre noi trei, eu am fost cea mai stresată în contextul asta, pentru că mi-am dorit să iasă ceva care să-i pună în evidență ca și cuplu și după cum se știe mireasa este cireașa de pe tort, ea este bijuteria, iar ginerele trebuie cumva să o completeze, să o complimenteze și să o pună în evidență pe ea.”

Citeşte şi: Tradiția de care Gina Pistol nu vrea să audă la nunta ei. Dezvăluiri despre rochia de mireasă / Video

Cât despre rochia Ginei, care trebuie să fie vedeta evenimentului, Irina Voinea nu a dat prea multe detalii, dar a precizat că va fi “fină și elegantă”.

”Nu știu dacă am voie să dau din casă, dar pot să spun că este fină și este elegantă, este o rochie frumoasă.”

Gina Pistol a vorbit ș ea în urmă cu câteva zile despre cum se va îmbrăca la marele eveniment. Preentatoarea de la “Chefi la cuțite” spune că va avea două rochii pe care le-a ales deja.

Citeşte şi: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

„Voi purta două rochii. Una de mireasă, pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrecere. Voiam ceva confortabil, să pot să mă încalț cu ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri.

Mi-a plăcut rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult, m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, dar nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă. După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%.”

Foto – Instagram / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter