Tom Cruise și Shakira sunt împreună? Cum au fost surprinși la un eveniment sportiv / Foto

De Raluca Vițu, pe

Tom Cruise și Shakira s-au numărat printre vedetele prezente la cea de-a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ce a avut loc la Miami, în acest weekend.

Nimic ieșit din comun până aici, doar că artista (46 de ani) și actorul (60 de ani) au fost surprinși unul în compania altuia minute în șir, vorbind și râzând, lucru care i-a făcut pe paparazzi și pe fani să se întrebe dacă nu cumva între ei începe să se înfiripe o idilă.

Shakira și Tom Cruise formează un cuplu? Cum au fost fotografiați cei doi

Shakira este o femeie singură acum, după despărțirea de Gerard Pique. Iar Tom Cruise nu a mai fost văzut de multă vreme în compania unei femei, după despărțirea de actrița Hayley Atwell, așadar întrebarea ce stă acum pe buzele tuturor este dacă ei sunt sau nu împreună.

Vezi în Galeria Foto cum au fost surprinși Shakira și Tom Cruise la Miami Grand Prix.

Cântăreața columbiană și actorul de la Hollywood s-au numărat printre oaspeții celebri de la Miami Grand Prix, precum Roger Federer, DJ Khaled, Serena Williams și alții, urmărindu-i pe piloți de F1 Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Max Verstappen sau Charles Leclerc în timp ce se întreceau pe pista de curse.

Citeşte şi: Shakira a părăsit Barcelona împreună cu cei doi copii: „Începem un nou capitol în căutarea fericirii”

Având în vedere că și Shakira, și Tom Cruise sunt singuri, fanii de pe rețelele de socializare se distrează acum speculând cu privire la probabilitatea unei relații între cele două superstaruri.

Până acum, nici unul dintre ei nu a confirmat existența unei posibile legături amoroase, așa că tot rămâne la nivel de zvon.

Shakira și Pique au pus punct căsniciei în 2022

Shakira și Pique s-au despărțit în urmă cu un an, după 11 ani de relație. Ei au căzut de comun acord cu privire la custodia celor doi băieți, iar în urma deciziei judecătorilor, fostul fundaș al Barcelonei, care acum are o relație cu Clara Chia, are voie să petreacă doar vacanțele cu copiii săi.

Tom Cruise s-a despărțit de fosta iubită tot anul trecut

Tom Cruise s-a despărțit de actrița Hayley Atwell (40 de ani) în 2022, după doi ani de relație. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mission Impossible 7”.

Citeşte şi: Cine i-a însoțit pe Tom Cruise și Jeff Bezos la cină, în Londra. Pentru ea și-a părăsit miliardarul soția

„Tom și Hayley au avut o conexiune din prima clipă. Lockdown-ul și toate celelalte dificultăți aduse de anul acesta i-au adus mai aproape unul de celălalt. Au devenit inseparabili. Se întâlnesc după filmări. Se înțeleg extraordinar de bine și par foarte fericiți” – nota, la momentul respectiv, presa internațională.

După doi ani, relația celor doi a luat sfârșit.

Citeşte şi: De ce ar fi divorțat de fapt Tom Cruise și Nicole Kidman. Actrița nu și-a dorit nicio clipă să se separe de soțul ei

“Relația dintre Tom și Hayley a fost autentică. În ciuda anumitor zvonuri, cei doi nu s-au prefăcut că sunt împreună doar pentru public. Se înțeleg bine și au o chimie fantastică, de aceea au mai încercat să repare relația după prima separare. Din păcate, ceea ce funcționat atât de bine între ei în spatele ușilor închise nu a mai mers când idila lor a devenit publică. Acum au decis să rămână doar prieteni” – a declarat o sursă apropiată actorilor pentru The Sun.

Foto – Profimedia / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter