Încă o lovitură pentru Shakira! Mama artistei a fost internată

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 22 martie 2023, 11:35

Shakira trece prin momente delicate, după ce mams ei a fost internată într-un spital din Barcelona, asta după ce i s-a detectat un cheag de sânge la nivelul piciorului.

Inițial, s-a spus că Nidia Ripoll a suferit un accident vascular cerebral, dar mass-media spaniolă, citând surse apropiate vedetei, subliniază că problema ei de sănătate este legată de tromboza venoasă profundă și nu i-a afectat creierul.

Shakira și-a internat, anul trecut, și tatăl

Shakira a trecut și anul trecut printr-o încercare, asta după ce tatăl său, William Mubarak, a fost operat. Atunci, artista a decis să își amâne mutarea la Miami cu cei doi copii, deși așa preconiza după despărțirea de fostul fotbalist Gerard Pique.

Solista de 46 de ani ar fi trebuit să părăsească Barcelona pentru Florida la începutul anului împreună cu băieții ei, Milan, în vârstă de zece ani, și Sasha, în vârstă de opt ani, după ce a semnat un acord de custodie cu fostul fundaș al Barcelonei.

Medicii au detectat imediat problema de sănătate cu care se confruntă mama artistei, după ce săptămâna trecută s-a simțit rău și a cerut asistență medicală. Telemundo și presa spaniolă spun că a fost internată în spital vinerea trecută, în regim de urgență, dar acum este „în afara pericolului” și ar putea merge acasă în curând.

Citește și: Shakira nu poate trece peste despărțirea de Gerard Piqué. Cum a fost surprinsă artista la New York

Vedeta și-a amânat mutarea în America

Nu este clar încă dacă asta va schimba planurile Shakirei de a părăsi Spania cu copiii.

După ce și-a amânat plecarea din ianuarie, era de așteptat să facă mutarea la sfârșitul anului școlar, în iunie. Cu toate astea, Laura Fa, unul dintre jurnaliștii care scrie pentru ziarul catalan El Periodico, spune că Shakira ar face schimbarea la 1 aprilie.

Shakira și Pique au confirmat în noiembrie că au ajuns la un acord pentru custodia copiilor, după ce au negociat timp de 12 ore împreună cu avocații lor. Ei au semnat acordul la un tribunal din Barcelona, în decembrie. În urma înțelegerii, fostul fundaș al Barcelonei, care se întâlnește acum cu Clara Chia, va petrece doar vacanțele cu copiii săi.

Shakira și Pique au fost 11 ani împreună

Shakira și Pique s-au despărțit în luna mai a anului trecut, după 11 ani de relație, și au precizat în declarația lor comună: „Dorim să comunicăm că am semnat un acord care garantează bunăstarea copiilor noștri și care va fi ratificat în instanță. Apreciem interesul manifestat și sperăm că își vor putea continua viața în intimitatea necesară și într-un mediu sigur și calm”.

Tatăl Shakirei, în vârstă de 91 de ani, a fost internat într-un spital din Barcelona anul trecut. El și-a petrecut Crăciunul cu fiica sa, după ce a fost externat din centrul medical privat Teknon, în noiembrie, și a fost pus sub îngrijire la domiciliu.

Citeşte și: Shakira s-a iubit cu fiul unui fost președinte. Relația s-a terminat tot cu un scandal, așa cum s-a întâmplat și cu Pique

Shakira îl atacă, Pique spune că e fericit

Shakira a cântat piesa în care trage cu săgeți otrăvite asupra lui Pique și a iubitei sale în show-ul lui Jimmy Fallon, cu o săptămână în urmă. Ea continuă să vorbească despre despărțirea dureroasă de fostul fotbalist.

La rândul lui, Pique a declarat într-un interviu acordat ziarulului spaniol El Pais că este „foarte fericit” după schimbările dramatice din viața sa, care au inclus despărțirea de Shakira și retragerea din fotbal.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter