Shakira, videoclip emoționant cu cei doi băieți pe care îi are cu Pique. Milan și Sasha cântă alături de mama lor / Video

De Oana Savin, pe

Shakira a lansat o nouă piesă, intitulată „Acrostico”, iar marea surpriză este că artista este acompaniată de cei doi fii ai ei, Milan și Sasha. Se pare că băieții au moștenit talentul celebrei lor mame, întrucât aceștia cântă alături de ea atât la pian, cât și cu vocea.

După ce în ultima perioadă a scos mai multe piese dedicate fostului ei partener, Gerard Pique, care a înșelat-o cu mai tânăra Clara Chia Marti, cântăreața columbiană a decis că este momentul să meargă mai departe și să se concentreze pe ceea ce contează: cei doi copii ai ei. Iar Sasha și Milan au demonstrat că au moștenit urechea muzicală a celebrei lor mame.

Shakira, videoclip emoționant cu Sasha și Milan

Shakira s-a mutat în urmă cu o lună în Miami, SUA, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul ei partener, Gerard Pique. Cei trei au început o viață nouă departe de fostul fotbalist, care a rămas în Barcelona, Spania, alături de noua sa iubită.

Artista în vârstă de 46 de ani a lansat acum o piesă îmrepună cu Milan (10 ani) și Sasha (8 ani). Cei trei apar împreună în videoclipul cântecului „Acrostico”, care a fost publicat pe Youtube în urmă cu câteva ore.

Deși nu are nici 24 de ore de la lansare, clipul are deja nouă milioane de vizualizări și o mulțime de aprecieri din partea internauților.

În imagini, Shakira apare cântând la pian unde, la un moment dat, i se alătură și băieții ei. În timp ce Sasha își cântă partitura, artista îl privește cu mândrie, fericirea putând fi citită în ochii ei. La final, ea îi oferă un sărut pe obraj și îl îmbrățișează, în timp ce Milan continuă să cânte la pian.

Spre finalul piesei cântă și Milan, care se pare că a ales să intrepreteze doar câteva versuri, concentrându-se mai mult pe pian.

Citește și: Shakira a părăsit Barcelona împreună cu cei doi copii: „Începem un nou capitol în căutarea fericirii”

Citește și: Gerard Pique, cadou de sute de mii de dolari pentru Clara Chia, în timp ce Shakira are probleme în Miami

Copiii Shakirei au vrut să cânte alături de mama lor

Shakira a dezvăluit pe contul ei de Instagram că Milan și Sasha au fost cei care au vrut să cânte alături de ea această piesă, după ce au auzit-o.

„Anul acesta Milan a scris cântece care m-au făcut să plâng de emoție, iar Sasha a petrecut ore întregi la pian, descoperindu-și vocea. Amândoi au împărtășit multe clipe alături de mine în studio și, auzind această melodie dedicată lor, mi-au cerut să participe”, a afirmat cântăreața pe rețeaua de socializare.

„Au simțit și au interpretat-o ​​singuri și pentru ei înșiși, cu pasiunea și sentimentul celor care poartă muzica înăuntru”, a mai spus ea.

Citește și: Shakira, discursul pe care Pique nu îl va uita: „O femeie iubește până când inima îi este sfâșiată” / Video

Citește și: Tom Cruise și Shakira sunt împreună? Cum au fost surprinși la un eveniment sportiv / Foto

La finalul postării, Shakira le-a transmis un mesaj băieților ei.

„Milan și Sasha, este atât de frumos să văd cum vă întindeți aripile pentru a începe să vă realizați visele! Nu există nimic care să mă facă să mă simt mai împlinită decât să fiu mama voastră”, le-a spus artista celor doi copii pe care îi are cu Pique.

În clipul emoționant apare, la un moment dat, și o masă de fotbal peste care se așterne întunericul, o referire la relația cu Pique, care a rămas de domeniul trecutului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shakira, Milan și Sasha.

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter