Shakira, discursul pe care Pique nu îl va uita: „O femeie iubește până când inima îi este sfâșiată” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 11:11

Shakira a fost onorată la prima gală Billboard Latin Women in Music, iar discursul pe care artista l-a ținut a avut câteva detalii despre perioada dificilă prin care a trecut de când s-a despărțit de partenerul ei, Gerard Pique.

Cântăreața a fost recompensată cu primul premiu Femeia Anului al acestei gale inaugurale, premiu ce i-a fost înmânat de prietenul și colegul ei artist, Maluma. Aflată pe scenă, celebra artistă a ținut un discurs memorabil și emoționant.

Shakira, discurs memorabil la prima gală Billboard Latin Women in Music

„Acesta a fost un an de schimbări seismice în viața mea, în care am simțit mai mult ca niciodată și foarte personal ce înseamnă să fii femeie. Și ce înseamnă asta”, a afirmar Shakira la eveniment, citată de ET Online.

Mulți au simțit că discursul cântăreței columbiene a inclus numeroase referiri la despărțirea de Pique.

„A fost un an în care mi-am dat seama că noi, femeile, suntem mai puternice decât credem, mai curajoase decât credeam, mai independente decât am fost învățați să fim”, a precizat Shakira.

Citește și: Tom Cruise și Shakira sunt împreună? Cum au fost surprinși la un eveniment sportiv / Foto

„Pentru că, ce femeie nu a uitat de ea deoarece era în căutarea atenției și iubirii altcuiva? Mie mi s-a întâmplat, de mai multe ori”, a spus artista în discursul ei.

„Dar vine un moment în viața fiecărei femei în care ea nu mai depinde de altcineva pentru a se iubi și accepta așa cum este. Un moment în care căutarea altei persoane se transformă în căutarea de sine. Dorința de perfecțiune este înlocuită cu dorința de a fi autentic, iar dorința de a găsi pe cineva loial devine mai puțin importantă decât să fim credincioși față de noi înșine”, a mai spus Shakira.

Citește și: Gerard Pique, cadou de sute de mii de dolari pentru Clara Chia, în timp ce Shakira are probleme în Miami

„Doar o femeie poate iubi până ce inima îi este sfâșiată”

Artista columbiană a precizat că femeile sunt capabile să iubească intens și să renunțe la tot pentru persoana iubită.

„Cele mai importante lecții le-am învățat de la alte femei și pentru ele am scris ceea ce am scris și am cântat ceea ce am cântat. Pentru că doar o femeie poate iubi până ce inima îi este sfâșiată; poate vorbi cu cea mai brutală onestitate, poate să cânte cu furie, să danseze cu extaz și să plângă de emoție. Numai o femeie poate face asta”, a continuat artista.

Citește și: Cum arăta Shakira înainte să fie faimoasă și bogată. Cântăreața era brunetă și a jucat într-o telenovelă, la 16 ani / Foto

Citește și: Shakira: „Mă simt completă!” Primele mărturisiri publice ale artistei, după despărțirea de Piqué

Schimbările imense din viața Shakirei include nu doar despărțirea de Gerard Pique, ci și o mutare. În luna aprilie, cântăreața a anunțat că își va lua rămas bun de la Barcelona, după ce partenerul ei a înșelat-o cu Clara Chia Marti și au pus capăt unei relații care dura de aproape 12 ani.

Artista și fostul fotbalist au împreună doi băieți, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, de 7 ani. Shakira și copiii ei s-au mutat în Miami.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shakira

Sursă foto: Profimedia, Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter