Gerard Pique, cadou de sute de mii de dolari pentru Clara Chia, în timp ce Shakira are probleme în Miami

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 17:57

Lucrurile par să meargă de minune între Gerard Pique și iubita sa, Clara Chia Marti. Fostul fotbalist a decis să o răsfețe pe aceasta cu un cadou luxos, în timp ce Shakira și copiii ei se confruntă cu câteva probleme în Miami.

Acum că Shakira și copiii au părăsit definitiv Barcelona, Pique se bucură din plin de relația pe care o are cu mai tânăra sa iubită. Bărbatul o răsfață pe Clara Chia Marti cum poate mai bine, iar de curând i-a făcut un cadou uluitor.

Gerard Pique i-a luat un cadou luxos iubitei sale

Gerard Pique este ca un adolescent îndrăgostit. Fostul fotbalist face tot ce poate pentru a o răsfăța pe iubita sa, iar de ziua ei de naștere i-a făcut un cadou de sute de mii de dolari.

Zilele trecute, Clara Chia a împlinit 24 de ani, iar Pique a sărbătorit-o cu fast. Potrivit sport.es, bărbatul i-a dăruit tinerei care l-a despărțit de Shakira o mașină în valoare de 220.000 dolari. De curând, Clara a fost văzută în Barcelona, la volanul unui Aston Martin DB9 GT.

Citește și: Shakira are un nou iubit. Cine o consolează pe artistă după dureroasa despărțire de Pique

Mai mult, fostul fotbalist și-a dus iubita și într-o vacanță la Dubai. Cei doi au mers la Abu Dhabi, unde s-au bucurat din plin de soare și relaxare.

Totul, la câteva săptămâni după ce Shakira a părăsit Spania împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Pique, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani).

Deși a fost aspru criticat că a înșelat-o pe Shakira, fostul fotbalist a declarat că nu intenționează să își spele imaginea.

Citește și: „S-ar putea să-mi ucid fostul iubit”. Cum a fost filmată Shakira de Valentine’s Day și ce i-a transmis lui Pique / Video viral

„În ziua în care voi muri, mă voi uita în urmă și sper să pot spune că am făcut tot ce mi-am dorit. Vreau să rămân adevărat față de mine. Nu voi cheltui bani în încercarea de a-mi spăla imaginea. Oamenii de care îmi pasă sunt cei dragi și cei care mă cunosc. Nu mă interesează de restul. Îmi canalizez energia în a fi alături de cei dragi și în a le oferi totul”, a afirmat Gerard Pique, citat de The Mirror.

Shakira are probleme de acomodare în Miami

La începutul lunii aprilie Shakira și-a luat băieții și a plecat spre Statele Unite ale Americii, unde vrea să își facă o nouă viață, după ce a fost înșelată de Pique. Totuși, aceasta s-a confruntat cu câteva probleme încă din ziua în care a ajuns la Miami.

Citește și: Shakira: „Mă simt completă!” Primele mărturisiri publice ale artistei, după despărțirea de Piqué

Nici nu a apucat să despacheteze bagajele, că artista columbiană a descoperit că vila ei în valoare de 20 milioane dolari, în care ar trebui să locuiască cu fiii ei, este infestată cu termite, notează Marca.

Citește și: Gerard Pique, de mână cu iubita, pe străzile din Barcelona. Imagini virale cu Clara Chia Marti în timp ce se lovește de un panou publicitar

O compania specializată pe dezinsecții a fost chemată la casa Shakirei din South Beach. Totuși, între timp, cântăreața este nevoită să își caute o altă locuință.

Se pare că artista este dispusă chiar să cumpere o altă proprietate pentru care ar putea da chiar și 50 milioane dolari dacă îndeplinește toate cerințele Shakirei și ale copiilor ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gerard Pique și Shakira

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter