Shakira are o avere fabuloasă. O întrece cu mult pe cea a lui Gerard Pique

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 18:44

Shakira este una dintre cele mai de succes artiste din lume, cu o carieră care se întinde pe mai bine de 30 de ani. Iar averea ei este una pe măsură, dar nu doar datorită talentului ei muzical, ci și a investițiilor pe care aceasta le-a făcut în diferite domenii.

A lansat piese care au cunoscut succesul internațional, și-a creat o linie de lenjerie intimă, jucării și a investit chiar în imobiliare. Așa a crescut averea Shakirei până a ajuns să însumeze câteva sute de milioane de dolari.

Ce avere are Shakira

Publicația Marca, care citează portalul Celebrity Net, care este specializat pe calcularea averii celebrităților, notează că Shakira are o avere de 300 milioane dolari.

De-al lungul timpului, artista a participat la mai multe show-uri televizate. În urmă cu 10 ani, ea a făcut parte din juriul emisiunii „The Voice”, alături de Usher, Adam Levine și Blake Shelton.

De asemenea, cântăreața s-a mai aflat în juriul emisiunii „Dancing With Myself”, împreună cu Nick Jonas și Liza Kosky.

Shakira a lansat mai multe afaceri în parfumuri, lenjerie, jucării, imobiliare și deține și o fundație.

În ceea ce privește parfumurile, artista columbiană a lansat peste 10 parfumuri, iar în ceea ce privește jucăriile, ea a colaborat cu Fisher Price pentru a lansa o colecție de jucării îna nul 2015.

Shakira a intrat și în lume amodei, lansând o colecție de lenjerie intimă cu brandul Parade Underwear, companie la care pot fi oferite haine vechi pentru a le oferi o a doua utilizare.

În alimentație, artista a ales să promoveze gustările sănătoase.

Totodată, Shakira a cumpărat proprietăți în mai multe țări precum Bonds Kay (Bahamas).

Îndrăgita cântăreață, care în urmă cu o lună s-a mutat în Miami, după ce fostul ei partener, Gerard Pique a înșelat-o cu o tânără de 23 de ani, are și o fundație numită Pies Descalzos, pe care a înființat-o în anul 2007. Această fundație ajută copiii și tinerii care au probleme cu accesul la educație.

Citește și: Shakira, discursul pe care Pique nu îl va uita: „O femeie iubește până când inima îi este sfâșiată” / Video

Citește și: Shakira, videoclip emoționant cu cei doi băieți pe care îi are cu Pique. Milan și Sasha cântă alături de mama lor / Video

Averea Shakirei, mult mai mare ca cea a lui Gerard Pique

Gerard Pique a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei de fotbal FC Barcelona, înainte de a se retrage, în 2022. Astfel că, nici averea lui nu este una neînsemnaă. Totuși, este departe de a o ajunge pe cea câștigată de fosta lui parteneră, Shakira.

Potrivit Wealthy Gorilla, Pique are o avere estimată la 80 milioane dolari.

Citește și: Tom Cruise și Shakira sunt împreună? Cum au fost surprinși la un eveniment sportiv / Foto

Citește și: Gerard Pique, cadou de sute de mii de dolari pentru Clara Chia, în timp ce Shakira are probleme în Miami

Pe lângă veniturile obținute din fotbal, Pique a mai înregistrat venituri și ca ambasador al unei celebre firme cu piese vestimentare sportive, și ca partener fondator al Kosmos Global Holding, o companie concentrată pe dezvoltarea proiectelor sportive precum tenis și fotbal.

De asemenea, fostul iubit al Shakirei este partener și la o companie de producție de conținut de divertisment.

Shakira și Gerard Pique au format un cuplu timp de aproape 12 ani, după ce s-au cunoscut la filmările clipului piesei „Waka waka”, scrisă pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Cei doi au împreună doi băieți, Milan și Sasha, care s-au mutat cu mama lor la Miami.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shakira

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter