Cum arăta Shakira înainte să fie faimoasă și bogată. Cântăreața era brunetă și a jucat într-o telenovelă, la 16 ani / Foto

De Luciana Polite, pe Ultimul update Luni, 20 martie 2023, 12:50

În prezent, Shakira se bucură de toată atenția publicului, mai ales după despărțirea de Gerald Piqué și succesul răsunător dat de noile sale piese. Întreaga lume o cunoaște pe artistă blondă, cu abdomenul lucrat și în cea mai bună formă. Înainte de a fi celebră, cântăreața arăta cu totul diferit.

Shakira s-a remarcat în industria muzicală ca „Regina Muzicii Latine”, fiind o cântăreață incredibilă, plină de energie și o compozitoare desăvârșită. Shakira Isabel Mabarak Ripool pe numele său real s-a născut în Barranquilla, Columbia, a devenit cunoscută la 13 ani, când arăta complet. În prezent, artista are 46 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta.

Cum arăta Shakira înainte de a fi faimoasă în întreaga lume

Pe vremea când era adolescentă, artista avea părul lung, brunet și arăta mai bronzată. Nu obișnuia să se machieze și avea sprâncenele mult mai groase decât în prezent. Pentru imagini cu cântăreața, intrați în GALERIA FOTO a acestui articol.

Primul contact cu muzica a fost la vârsta de patru ani, când tatăl său a dus-o la un restaurant din Orientul Mijlociu, unde a auzit toba Doumbek, tradițională pentru muzica orientală și perfectă pentru dansul din buric. La momentul acela, a început să danseze și se pare că nu s-a mai oprit nici până acum.

CITEȘTE ȘI: Shakira nu poate trece peste despărțirea de Gerard Piqué. Cum a fost surprinsă artista la New York

Cum și-a început cariera Shakira

La vârsta de 15 ani, a primit șansa de a-și înregistra albumul de debut, cu Sony Music Columbia. La scurtă vreme după aceea, a fost invitată să cânte la Festivalul de Muzică Vina del Mar, unde a câștigat locul al treilea. La o distanță de doar un an, Shakira a primit un rol într-o telenovelă, fapt care i-a adus faimă în Columbia.

În anul 1996, Shakira a plecat în turneu și a susținut peste 20 de spectacole și a primit trei premii Billboard pentru piesele sale de pe albumele Pies Descalzos și Estoy Aqui. În același an, a apărut pe coperta Cosmopolitan Magazine, potrivit Endante.

CITEȘTE ȘI: Shakira: „Mă simt completă!” Primele mărturisiri publice ale artistei, după despărțirea de Piqué

Artista a făcut o mulțime de bani din muzică

Shakira este una dintre cele mai bine vândute artiste din lume. În anul 2012, a fost desemnată una dintre cele mai bine plătite femei din lume, în anul 2012. Între anii 2018 și 2019, artista a câștigat mai bine de 35 de milioane de dolari.

În prezent, despărțirea de Gerard Piqué și piesele pe care le-a lansat după trădarea fotbalistului de la Barcelona i-au adus o mulțime de bani. În ultimele luni, Shakira a câștigat 512.000 de dolari din Youtube, 500.000 de dolari din Amazon, 360.000 de dolari din Spotify și 1,2 milioane de dolari din Apple. În total, potrivit Forbes, artista are o avere de aproximativ 280 de milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: „S-ar putea să-mi ucid fostul iubit”. Cum a fost filmată Shakira de Valentine’s Day și ce i-a transmis lui Pique / Video viral

Sursă foto: Inkredible.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter