Gerard Pique s-a bătut cu fratele Shakirei. Fostul fotbalist a mers în S.U.A ca să își viziteze copiii

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 12:18

A mers să își vadă copiii la Miami, dar a ajuns să regrete! Gerard Pique trece prin momente complicate în America. Mai întâi, la sosirea pe aeroport, a fost întâmpinat de mai mulți reporteri care l-au presat cu întrebări, apoi s-a certat cu Shakira și a ajuns să se răfuiască și cu fratele ei.

Potrivit Mundo Deportivo, fostul jucător de la FC Barcelona a avut o „întâlnire” grea cu cumnatul său, Tonino Mebarak.

Shakira a avut o ceartă violentă cu Pique

Shakira s-ar fi certat cu fostul ei iubit, iar lucrurile au degenerat atât de rău încât a fost nevoie de intervenția Poliției. „Discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit să se bată cu Pique pentru a-și apăra sora”, a declarat jurnalista Verónica Bastos pentru programul Telemundo, „La mesa caliente”.

Conform zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri această altercație.

Shakira a părăsit, luna trecută, Barcelona și s-a mutat cu copiii ei, Milan și Sasha, la Miami. Artista își dorea de ceva vreme să facă acest pas, dar starea delicată de sănătate a tatălui ei și negocierile cu fostul ei iubit pentru custodia copiilor au împiedicat-o.

Citeşte și: Shakira are un nou iubit. Cine o consolează pe artistă după dureroasa despărțire de Pique

Citeşte și: „S-ar putea să-mi ucid fostul iubit”. Cum a fost filmată Shakira de Valentine’s Day și ce i-a transmis lui Pique / Video viral

Pique stă la hotel și plătește1.200 de dolari pe zi

Gerard Pique a mers să-i viziteze pe cei mici, asta pentru că amândoi au fost de acord că fostul fotbalist îi poate vedea pe Milan și Sasha 10 zile pe lună, dar întotdeauna la Miami.

După câteva zile petrecute în Statele Unite, au fost făcute publice câteva imagini cu Pique, care se distra cu copiii la piscina hotelului în care stă cu 1.200 de dolari pe zi. Imaginile contrazic acele zvonuri care susțineau că Milan și Sasha nu vor să știe nimic despre tatăl lor.

Citeşte și: Încă o lovitură pentru Shakira! Mama artistei a fost internată

Gerard Pique vrea casă la Miami

Gerard Pique caută un loc în care să locuiască încă din decembrie anul trecut. Fostul fotbalist își dorește o proprietate în America pentru a putea petrece vacanțele alături de odraslele sale.

Cu toate astea, Pique ar trebui să încheie un nou acord cu solista, care nu dorește să împartă același oraș cu bărbatul care a înșelat-o.

Citeşte și: Shakira nu poate trece peste despărțirea de Gerard Piqué. Cum a fost surprinsă artista la New York

Shakira și Pique s-au despărțit în luna mai a anului trecut, după 11 ani de relație. Artista continuă să cânte piesa în care trage cu săgeți otrăvite asupra lui Pique și a iubitei sale. La rândul lui, Pique a declarat într-un interviu acordat ziarulului spaniol El Pais că este „foarte fericit” după schimbările dramatice din viața sa, care au inclus despărțirea de Shakira și retragerea din fotbal.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter