Shakira a părăsit Barcelona împreună cu cei doi copii: „Începem un nou capitol în căutarea fericirii”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 03 aprilie 2023, 15:18

Shakira a anunțat pe Instagram că a părăsit Barcelona împreună cu cei doi copii ai ei. Artista este pregătită să își înceapă noua viață fără Pique, în Statele Unite ale Americii.

Cântăreața în vârstă de 46 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie făcută din avion, din care se vede Barcelona și o parte din aripa aeronavei.

Shakira a părăsit Barcelona. Artista se mută în SUA cu cei doi copii

Shakira a plecat definitiv din Barcelona, unde a locuit în ultimii 11 ani, după ce relația ei cu Gerard Pique s-a încheiat. Cei doi au ajuns la un acord, iar fostul fotbalist a acceptat ca cei doi fii ai lui să plece împreună cu mama lor în Statele Unite.

„M-am stabilit în Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, ceea ce căutăm acum în alt colț al lumii, alături de familie, prieteni și mare”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Astăzi începem un nou capitol în căutarea fericirii. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de mine în Barcelona, orașul în care am învățat că prietenia durează mai mult ca iubirea”, a mai spus Shakira.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat în timp ce mă aflam acolo, care mi-au șters lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc”, a continuat Shakira.

Citește și: Cum arăta Shakira înainte să fie faimoasă și bogată. Cântăreața era brunetă și a jucat într-o telenovelă, la 16 ani / Foto

„Mulțumesc publicului spaniol care m-a acoperit cu iubirea și loialitatea lui. Vouă vă spun, ne vedem mai târziu”, a precizat artista columbiană.

Shakira a fost văzută, împreună cu băieții ei, Sasha (8 ani) și Milan (10 ani), în aeroportul din Barcelona, în cursul zilei de duminică.

Ajunsă în avion, artista a făcut o fotografie pe care a postat-o, apoi, pe social media, împreună cu descrierea: „Dar lucrurile nu sunt mereu așa cum ne dorim. Câteodată alergăm, dar nu ajungem. Niciodată să nu te îndoiești că voi fi aici”.

Citește și: Încă o lovitură pentru Shakira! Mama artistei a fost internată

Pique, anunțat formal de plecarea Shakirei

Potrivit Daily Mail, Gerard Pique a fost anunțat cu câteva zile înainte de plecarea Shakirei, că artista și cei doi copii ai lor vor părăsit definitiv Barcelona. Cântăreața își dorește ca pe 11 aprilie să fie stabilită la Miami, pentru ca băieții să poată începe acolo școala.

Se pare că avocata artistei columbiene, Pilar Mane, l-a înștiințat pe avocatul fostului fotbalist, Ramon Tamborero, că aceasta părăsește definitiv Spania. Apoi, Shakira l-a sunat pe Pique pentru a-i confirma vestea.

Citește și: Shakira are un nou iubit. Cine o consolează pe artistă după dureroasa despărțire de Pique

Anunțul l-a supărat pe Gerard Pique.

„Este foarte supărat pentru că a fost anunțat doar cu puțin timp înainte. Nu este de acord ca băieții să nu termine anul școlar în Barcelona”, au spus două jurnaliste de la El Periodico.

Shakira și Pique, care s-au despărțit în mai 2022, după 11 ani de relație, au confirmat că au ajuns la o înțelegere, în urma unor negocieri care a durat 12 ore. Cei doi au semnat un acord la tribunalul din Barcelona.

Citește și: Shakira nu poate trece peste despărțirea de Gerard Piqué. Cum a fost surprinsă artista la New York

Ca parte a acestei înțelegeri, Pique va petrece fiecare sărbătoare cu copiii lui, iar Shakira se poate muta cu băieții la Miami, unde locuiește o mare parte din familia ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shakira

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter