Shakira nu poate trece peste despărțirea de Gerard Piqué. Cum a fost surprinsă artista la New York

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 15:32

E devastată după despărțirea de Gerard Piqué și nu mai încearcă să ascundă asta! Shakira a fost surprinsă într-un magazin din New York în timp ce avea o criză de plâns. 

Cântăreața a petrecut câteva zile în oraș și a cântat la „ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, spre deliciul publicului. Artista a văzut călătoria ca pe o oportunitate de a petrece mai mult timp cu copiii și de a admira câteva dintre obiectivele orașului, dar sentimentele au învins-o.

Shakira, în lacrimi la cumpărături

Shakira a fost fotografiată în timp ce făcea cumpărături și vorbea cu o femeie neidentificată, dar nu își putea controla lacrimile. Imaginile o arată cum încearcă să își ascundă chipul sub o pălărie. Solista a fost în Times Square cu copiii, pe care i-a dus și la magazinul de ciocolată M&M. Vezi imaginile aici.

Artista a recunoscut că suferă

Shakira a vorbit cu sinceritate despre cât de „dură” a fost viața ei după despărțirea de Gerard Piqué.

„Am avut un an foarte greu după despărțire și am scris această melodie (‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53’), care a devenit atât de importantă pentru mine”, a spus ea la Tonight Show Starring Jimmy Fallon. „A fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile”.

 “Am scris piesa pentru mine, dar, de asemenea, simt că este destinată și acelor femei care aveau nevoie de o voce care să le reprezinte în atât de multe feluri”.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, a spus că, după ce a lansat melodia, a simțit că și alte femei se regăsesc în povestea ei.

Shakira și Piqué, o dragoste terminată într-un mod trist

Shakira și Piqué s-au cunoscut în 2010 la filmarea videoclipului ei pentru piesa  „Waka Waka (This Time for Africa). În anul următor, ei și-au confirmat dragostea cu o poză pe Instagram. Cei doi au împreună doi băieți, Milan, 10 ani, și Sasha, 8 ani.

Shakira și Pique și-au anunțat despărțirea în iunie anul trecut, după zvonurile despre presupusa infidelitate a fotbalistului, care a început să se afișeze ulterior cu Clara Chia Marti.

Diva încearcă să își protejeze copiii

Solista a vorbit cu durere despre separare și la începutul anului: „Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise, timpul are mâinile unui chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în alții”, spunea artista.

„Pot să spun doar că am pus tot ce aveam în această relație și am făcut totul pentru  familia mea”, susținea ea, menționând că și-a schimbat stilul de viață „nomad” și a rămas la Barcelona pentru cariera lui Piqué. “A fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei, care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Încerc să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață”, a mai spus Shakira. „Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute care îi afectează”.

VEZI AICI IMAGINILE CU SHAKIRA!

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter