Shakira are un nou iubit. Cine o consolează pe artistă după dureroasa despărțire de Pique

De Simona Tudorache, pe

A început să iasă soarele și pe strada ei! Shakira ar avea o nouă relație, la aproape un an de la despărțirea de Pique, cu un bărbat pe care l-a întâlnit la Miami, potrivit presei spaniole.

Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, se mută în Florida după ce a semnat un acord de custodie cu fostul ei iubit, Gerard Pique.

Shakira se mută în America pentru noul iubit

Fanii se întreabă dacă artista va părăsi Barcelona împreună cu băieții ei, Milan, zece ani, și Sasha, opt ani, în iunie, la sfârșitul anului școlar sau în următoarele zile, după ce s-a spus că plănuiește să plece pe 1 aprilie. Totuși, acest lucru a fost înainte să se afle că mama artistei a fost internată într-un spital din Barcelona, după ce i s-a depistat un cheag de sânge la picior.

Acum, site-ul de știri spaniol Oh Diario spune că solista ar putea avea un alt motiv să-și accelereze mutarea la Miami – un „bărbat misterios” , pe care se crede că l-a întâlnit în urmă cu câteva luni, înainte de a scrie cel mai recent cântec al ei, care îi vizează pe Pique și pe noua lui iubită, Clara Chia.

Citeşte și: Shakira s-a iubit cu fiul unui fost președinte. Relația s-a terminat tot cu un scandal, așa cum s-a întâmplat și cu Pique

Shakira nu se vede cu Antonio de la Rua, fostul ei iubit

Cei doi s-ar fi văzut destul de des în ultimele luni, conform publicației amintite. Deși nu se știu mai multe detalii, jurnaliștii susțin că nu ar fi vorba de Antonio de la Rua, cu care s-a iubit înainte de a-l întâlni pe Pique la Cupa Mondială din 2010, unde Shakira a interpretat melodia ei de succes „Waka Waka”.

Sănătatea precară a tatălui ei, William Mubarak, în vârstă de 91 de ani, a fost inițial principalul motiv pentru care artista a renunțat la planurile ei de a se muta la Miami la începutul anului, după ce a semnat un acord de custodie cu Pique în decembrie. Apoi, a intervenit și afecțiunea mamei.

Citeşte și: Shakira nu poate trece peste despărțirea de Gerard Piqué. Cum a fost surprinsă artista la New York

Gerard Pique e fericit cu noua viață

Shakira și Pique au confirmat în noiembrie că au ajuns la un acord pentru custodia copiilor, după ce au negociat timp de 12 ore împreună cu avocații lor. Ei au semnat acordul la un tribunal din Barcelona, în decembrie. În urma înțelegerii, fostul fundaș al Barcelonei, care se întâlnește acum cu Clara Chia, va petrece doar vacanțele cu copiii săi.

Shakira și Pique s-au despărțit în luna mai a anului trecut, după 11 ani de relație.

Artista continuă să cânte piesa în care trage cu săgeți otrăvite asupra lui Pique și a iubitei sale. La rândul lui, Pique a declarat într-un interviu acordat ziarulului spaniol El Pais că este „foarte fericit” după schimbările dramatice din viața sa, care au inclus despărțirea de Shakira și retragerea din fotbal.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter