TJ Miles, eliminat de la „Survivor România”: „Competiția asta schimbă mulți oameni”

De Unica.ro, pe

TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor România” după ce s-a luptat cu Alexandru Nedelcu pentru a rămâne în competiție. Fostul „Faimos” a făcut primele declarații după aflarea veștii că va pleca acasă.

TJ Miles, eliminat de la „Survivor România”: „Competiția asta schimbă mulți oameni”

După mai bine de 4 luni petrecute în Republica Dominicană, TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor România 2022”. Concurentul a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar după unificare din cea a Tigrilor. A intrat în cursa pentru eliminare alături de Alexandru Nedelcu, iar voturile telespectatorii au decis ca el să plece acasă. După ce Daniel Pavel a anunțat cine este concurentul care părăsește show-ul, TJ Miles a declarat.

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja era setată pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit. Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare dintre noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a declarat TJ Miles.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după Survivor România

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022. În ce reality show a mai participat

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Deși îi pare rău că a părăsit competiția, TJ Miles este recunoscător pentru experiența din Republica Dominicană.

„Competiția asta schimbă mulți oameni. Pe unii în bine, pe alții în rău. Întotdeauna fiecare dintre noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a mai spus.

Cine este TJ Miles?

TJ Miles a copilărit în Constanța până la vârsta de 8 ani, înainte să plece cu familia în Dubai, unde părinții lui au lucrat ca ingineri la reconstrucția unei moschei. Ulterior, familia acestuia s-a relocat în Toronto, Canada, unde TJ a locuit până în 2018. Miles a revenit în România și ar locui în satul Gruiu de lângă Snagov. Între timp, Miles, devenit cunoscut prin intermediul Tik Tok, și-a deschis un service auto în București.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter