Tigrii, criticați de fanii „Survivor România”, după eliminarea lui TJ Miles: „Lipsă de caracter și omenie”

De Unica.ro, pe

Fanii „Survivor România” au criticat Tigrii pentru reacția lor la eliminarea lui TJ Miles. După mai bine de patru luni în Republica Dominicană, TJ Miles s-a luptat cu Alexandru Nedelcu pentru a rămâne în competiție. În urma voturilor telespectatorilor, însă, tânărul a fost eliminat.

Deși au fost co-echipieri în ultimele săptămâni, ceilalți Tigri nu și-au ascuns deloc bucuria și extazul la aflarea veștii că Nedelcu a rămas în competiție. Fanii show-ului au criticat dur comportamentul colegilor lui Miles.

Tigrii, criticați de fanii „Survivor România”, după eliminarea lui TJ Miles: „Lipsă de caracter și omenie”

„Nu am fost fană TJ și recunosc că voiam să rămână Nedelcu, însă sunt foarte dezamăgită de atitudinea colegilor din echipa Tigrilor. Totuși a fost colegul lor în ultimele săptămâni și consider că ar fi trebuit să aibă alte reacții, chiar dacă dintre cei doi îl preferau pe Nedelcu. Chiar mi-a părut rău de situația urâtă în care a fost pus TJ și peste care a trecut cu demnitate”, a scris cineva.

„Nu am fost mare fan TJ, dar reacția „echipei” lui a fost foarte urâtă. Nu i-au oferit niciun sprijin. Se bucurau doar ei patru, de parcă el era al nimănui… Lipsă de caracter și omenie. Nici măcar un regret…”, a mai scris cineva.

„Urât rău. Scârbos caracter Tigri. Nu meritați niciunul de acolo să câștigați..”, a comentat altcineva.

„Mizerabili sunteți! N-aveți pic de decență! Puteați să vă abțineți până pleca TJ! Sunteți demni de milă! Mi-e greață de voi!”, a mai scris un telespectator.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după Survivor România

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

TJ Miles: „Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe”

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja era setată pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit. Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare dintre noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a declarat TJ Miles, după eliminare.

„Competiția asta schimbă mulți oameni. Pe unii în bine, pe alții în rău. Întotdeauna fiecare dintre noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter