Loredana Groza, surpriză de proporții. Artista apare nemachiată în cel mai nou videoclip / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 23 martie 2023, 16:03

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. În ultima perioadă cântăreața nu a mai avut apariții publice, dar asta pentru că s-a ocupat de câteva proiecte, atât personale cât și profesionale.

După o perioadă plină de concerte și evenimente, Loredana a decis să se retragă alături de fiica ei pentru un timp, cu scopul de a se încărca energetic. Între timp, artista a lucrat și la o nouă piesă, însoțită, desigur, de un videoclip spectaculos.

Loredana Groza, nemachiată în cel mai nou videoclip

De curând, Loredana Groza a scos videoclipul piesei „Let it burn”, făcându-le fanilor o surpriză de proporții. Până acum, artista apărea mereu aranjată și machiată, dar de data aceasta ea a ales să le arate tuturor cum este cu adevărat.

Încă de la primele secvențe ale clipului, Loredana poate fi văzută fără niciun pic de machiaj. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, artista a vrut să arate că este la fel de frumoasă ca la începutul carierei sale.

Citește și: Loredana Groza, cenzurata de televiziune în perioada comunistă. „Eram prea sexy!”

Stând în fața unei oglinzi și începând să își aplice câte puțin make-up, Loredana arată ca o adolescentă, demonstrând că vârsta este doar un număr.

Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram câteva secvențe din clip, chiar cele în care apare nemachiată, stârnind astfel admirația celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Citește și: Loredana Groza, mișcări seducătoare pe internet. Cum s-a filmat artista

„Frumoasă ești, Lory!”, „Superbă”, „Ești frumoasă și sexy”, sunt doar câteva din complimentele primite de Loredana Groza la imaginile publicate.

Loredana, vacanță spirituală alături de fiica ei, Elena

Între timp, Loredana Groza a decis să părăsească țara pentru o perioadă. Artista a pornit într-o călătorie spirituală alături de fiica ei, Elena, în vârstă de 25 de ani.

În urmă cu aproape o lună, Loredana a plecat în India împreună cu fiica ei. Acolo, cele două încearcă să își găsească liniștea, participând și la câteva ședințe ale liderului spiritual Sandhguru.

Citește și: Cât câștigă Inna, Loredana Groza și Delia. Ce onorarii au unii dintre cei mai mari artiști din România

În India, Loredana și Elena au ales să aibă o experință unică, astfel că nu și-au făcut rezervare la un hotel de lux și nici nu umblă prin restaurante elegante. Din contră, au vrut să simtă adevărata Indie și să trăiască și că mănânce precum localnicii.

Citește și: Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. „Mi-a rămas întipărită chestia asta!”

Zilele trecute, artista și fiica sa au avut parte de o întâmplare amuzantă – luau masa când, dintr-o dată a apărut o vacă care a început să se înfrupte din mâncarea aflată pe farfuria Elenei.

Deși par să se simtă minunat în vacanță, Loredana Groza și Elena vor fi nevoite să revină în curând în țară. Cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că în luna aprilie va susține mai multe concerte în România.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Loredana Groza nemachiată, precum și imagini din călătoria în India

Sursă foto: Instagram, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter