Theo Rose, despre sarcină: „E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri”

De Oana Savin, pe

Theo Rose este însărcinată în 7 luni și este nerăbdătoare să își strângă fiul în brațe. Artista în vârstă de 25 de ani vorbește des despre perioada sarcinii, dar și despre felul în care aceasta a schimbat-o.

Cântăreața și iubitul ei, Anghel Damian, sunt pregătiți să devină părinți pentru prima dată, iar regizorul chiar a vorbit despre faptul că intenționează să se însoare cu Theo anul acesta.

Theo Rose, despre felul în care își trăiește sarcina

Theo Rose a vorbit de fiecare dată când a avut ocazia despre bebeluș, dar și despre cum a schimbat-o sarcina în aceste șapte luni.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, artista a explicat că acest bebelul încă nenăscut a făcut-o să își schimbe viața. Totodată ea zice că acum înțelege de ce oamenii spun că o sarcină este o minune.

„Ce stare de lumină … fără nesiguranțe, doar cu certitudini, cu intuiția mai ascuțită decât oricând, cu hotărârea de a-mi schimba viața și de a mă îngriji de sănătatea mea și bunăstarea celor din jur”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Leonte. „Nu mă ascund, nu am de ce!” Fostul iubit al lui Theo Rose este într-o relație de câteva luni

„Nu degeaba i se spune minune. E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri dar ajungi să o simți cu adevărat doar dacă observi mesajul cu care ea vine în viața ta. Sarcina mi-a descoperit multe adevăruri. M-au durut unele, însă am înțeles că ăsta e mesajul cu care copilul meu vine între oameni și că asta e promisiunea pe care eu trebuie să i-o fac atunci când o să-l țin pentru prima dată în brațe: că o să îl cresc și învăț să trăiască în și cu ADEVĂR”, a continuat cântăreața.

Citește și: Theo Rose îi spune „tipă” mamei lui Anghel Damian. Cum se înțelege artista cu viitoarea soacră

„Haide, mamă! Mai e puțin”, a încheiat ea postarea, încurajându-se singură.

Postarea lui Theo Rose vine la câteva zile după ce aceasta declara, într-un InstaStory că trece printr-o perioadă mai dificilă și că se simte apatică.

Anghel Damian, despre nunta cu iubita sa

Deși nu obișnuiesc să vorbească în public despre relația lor, Anghel Damian a dezvăluit în timpul unui podcast că intenționează să se căsătorească cu Theo Rose anul acesta.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. Artista este însărcinată în 7 luni: „Nu m-am omorât cu mâncatul”

Totuși, regizorul a precizat că totul se va întâmpla în mod discret, fără să facă mare vâlvă în spațiul public cu acest subiect.

„Așa cum îmi imaginez eu, cred că o să fie ceva intempestiv, adică la un moment dat vom zice: ”Hai! Mergem la biserică acum și mâine la cununia civilă”. Va fi ceva discret și după nuntă. Așa simt eu și așa cred că se va întâmpla. Am apucat să vorbim despre asta”, a spus Anghel Damian.

Și Theo Rose a precizat, în trecut, că și-ar dori să se cunune civil cu Damian pentru ca bebelușul să aibă numele lui.

Citește și: Bunica lui Theo Rose este vedetă pe TikTok, la 81 de ani. „Îi datorăm creșterea noastră și educația”

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede”, a declarat Theo în emisiunea „La Măruță”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter