Bunica lui Theo Rose este vedetă pe TikTok, la 81 de ani. „Îi datorăm creșterea noastră și educația”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 februarie 2023, 17:49

Theo Rose a avut parte de o surpriză de proporții, luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Artistei nu i-a venit să creadă când, în platoul emisiunii, a intrat bunica ei.

Cătălin Măruță i-a adus cântăreței o porție de frigănele, desertul pe care mamaia Olimpia i-l făcea mereu în copilărie. În timp ce Theo savura o frigănea, mamaia Olimpia a intrat în platou.

Theo Rose, surpriză emoționantă la Măruță

Bunica artistei a intrat emoționată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV și s-a așezat pe canapea, lângă nepoata ei celebră.

Theo Rose a dezvăluit că nu s-a așteptat nicio clipă ca bunica ei, în vârstă de 81 de ani, să vină la televizor. Cântăreața a mărturisit că bunica ei, deși este o persoană foarte veselă, a intrat în depresie în urmă cu doi ani.

„Mamaie a intrat în depresie când tataie s-a stins. La câțiva ani după (ce a murit soțul ei), suferința aia a speriat-o, a făcut-o să se simtă singură”, a explicat Theo.

Totodată, cântăreața a afirmat că buncii au fost cei care au crescut-o pe ea și pe sora ei, Raluca.

„Ea ne-a crescut vesele. Îi datorăm creșterea noastră și educația”, a mai spus artista, mândră că o are pe bunica ei alături de ea.

Citește și: Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian: „M-am gândit la cununia civilă… Să fie copilul pe numele lui”

Citește și: Theo Rose a dezvăluit numele copilului: „Vă zic, că nu am secrete”

Citește și: Theo Rose, cu lacrimi în ochi. Ce a spus Anghel Damian despre sarcina artistei: „Nu ai cum să înțelegi pe deplin ce se va întâmpla” / VIDEO

Citește și: Theo Rose, despre schimbările prin care a trecut de când a rămas însărcinată: „Am telefonul plin de poze cu mine gravidă” / VIDEO

Bunica artistei, vedetă pe TikTok

Theo Rose a dezvăluit, tot în emisiunea lui Cătălin Mpruță, că bunica ei, Olimpia, este vedetă pe TikTok. Și asta datorită surorii sale, Raluca Diaconu, care postează mai mereu clipuri cu cea care le-a crescut.

Mamaia Olimpia cântă împreună cu Raluca, care a demonstrat că și ea are o voce superbă, la fel ca sora ei.

Într-un filmuleț postat pe rețeaua de socializare, Raluca îi povestește bunicii ei că are pe TikTok peste 300.000 de vizualizări și sute de comentarii.

@ralucadiaconuofficial Recapitulăm cântece de odinioară 😍 Mamaie, 82 de ani ❤️#misiuneatiktok #5pasidebine #mamaie ♬ sunet original - Raluca Diaconu

„Ce frumos cântă bunica”, „Plină de viață mamaia”, „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră”, „Doamne, ce bunică frumoasă”, sunt doar câteva din comentariile primite de Raluca Diaconu pe Tik Tok la una din postările în care apare alături de bunica ei, Olimpia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose, dar și cu bunica Olimpia.

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter