Theo Rose, despre situația din școlile din România: „M-am îngrozit” / Video

De Oana Savin, pe

Theo Rose, însărcinată în 7 luni, s-a arătat îngrozită de ceea ce se întâmplă în școlile din România, în condițiile în care, săptămânile trecute, o profesoară a fost înjunghiată cu un cuțit, iar o alta a fost batjocorită de elevi, în timpul orelor.

Artista a fost uimită să afle cum se comportă elevii la școală și mai ales că sunt capabili să atace cadrele didactice. Theo a vorbit pe Instagram despre aceste subiecte și chiar le-a dat câteva sfaturi copiilor care merg la școală.

Theo Rose, după ce două profesoare au fost atacate în școlile din România

Artista în vârstă de 25 de ani a dezbătut acest subiect care a ținut primele pagini ale ziarelor în ultimele zile, declarâbdu-se întristată văzând ceea ce se pertece în școli în această perioadă.

„Voi știți că eu mai discut cu voi multe lucruri, cu unele dintre ele sunt sinceră și vă spun. Eram curioasă, că văd pe net și mă întristează rău de tot. Am văzut acum cu elevii și cu ce se întâmplă prin școli, dintr-o dată apar tot felul de cazuri. Eu mă întreb ce se întâmplă cu ei acum, ei sunt posedați de diavol că e postul Paștelui și că suntem în apropiere de mare sărbătoare sau lucrurile astea se întâmplă oare frecvent în școli și că noi habar nu aveam și că nimeni nu zice și nimeni nu face nimic să le rezolve? Scădem nota la purtare!”, a spus Theo Rose.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cântăreața s-a arătat cu atât mai mult interesată de cazul profesoarei din Prahova, care a fost terorizată de câțiva elevi, în timp ce alții filmau întreaga scenă și râdeau. Theo Rose este șocată și de pedepsele pe care le-au primit acești elevi.

Citește și: Theo Rose îi spune „tipă” mamei lui Anghel Damian. Cum se înțelege artista cu viitoarea soacră

„M-am îngrozit când astăzi mi-au apărut pe Facebook niște elevi din Prahova, de la mine, care terorizau o profesoară. Unul îi filma, ceilalți se uitau și vreo doi sau trei făceau… săraca și ea avea niște probleme, e adevărat, nu se putea apăra de niciun fel, dar dacă vedeați ce gesturi făceau ăștia pe lângă ea și o întorceau cum voiau ei. Cică au fost sancționați, li s-a scăzut nota la purtare la 4 și vor repeta clasa”, a afirmat Theo Rose pe InstaStory.

„Nu mi-a venit să cred”

De asemenea, Theo Rose a vorbit și despre cazul profesoarei de japoneză care a fost rănită cu un cuțit, în timpul orei.

„Și încă un puștan care cică i-a pus cuțitul la gât profesoarei de japoneză și a motivat că era în depresie că i-a respins o bursă în străinătate. Cum credeți că au fost sancționați băieții ăia? Nu mi-a venit să cred când am auzit! Dacă pățeam așa ceva mă treceau fiorii prin tot corpul. Le-a scăzut nota la purtare la 4 și trebuie să repete clasa acum”, a continuat artista uimită de sancțiunea primită de elevul în cauză.

„Cred că i-a speriat tare săracii”, a spus ea ironică.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Anghel Damian, primele declarații despre nunta cu Theo Rose: „Va fi ceva discret” / Video

Citește și: Theo Rose, despre sarcină: „E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri”

„Nu mai există teama de consecințe”

Theo Rose este de părere că profesorii au din ce în ce mai puțină autoritate în fața elevilor, iar acest lucru este din cauza părinților. Cântăreața a tras un semnal de alarmă și le-a spus copiilor că trebuie să se autoeduce pentru că vor exista și consecințe pentru comportamentul lor neadecvat.

Citește și: Theo Rose, de nerecunoscut. Ce dezvăluiri a făcut artista: „E greu să fii femeie însărcinată” / Video

„Este o problemă! Eu zic că nu mai există teama de consecințe, nu mai deosebim binele de rău, ne plângem că profesorii nu mai au autoritate. Pe lângă asta, dacă au, ne ducem la școală și ne certăm cu ei că au atras atenția copilului nostru. M-am gândit doar să deschid subiectul, în cazul în care sunt elevi pe aici, printre urmăritorii mei, să le spun să fie cu băgare de seamă și să se autoeduce dacă nu are cine altcineva să o facă, pentru că există consecințe”, a precizat Theo Rose.

„Asta a fost problema mea în ziua de Florii. Dacă nu eram răcită, acum eram și eu la biserică și nu mai vorbeam despre chestia asta. Mergeam să mă rog să fie pace în lume”, a încheiat artista, care a mărturisit că este răcită „a cincia oară în 7 luni”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter