Theo Rose și Anghel Damian, păcăliți de medicul care îi monitorizează sarcina: „Eram siguri că vom avea fetiță”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 10:16

Theo Rose și Anghel Damian se apropie cu pași repezi spre ziua în care vor deveni părinți. Artista în vârstă de 25 de ani este însărcinată în al treilea trimestru și se bucură că va fi mamă de băiat.

Însă, la controlul de 10 săptămâni, medicul care îi monitorizează sarcina cântăreței, i-a făcut să creadă că vor avea o fetiță.

Theo Rose și Anghel Damian, făcuți să creadă că vor avea fetiță

Deși întotdeauna și-a dorit să aibă un băiat, Theo Rose și iubitul ei, regizorul Anghel Damian, au fost păcăliți de medicul care îi monitorizează sarcina, care i-a făcut să creadă că vor avea o fetiță. Astfel, cei doi au aflat că vor deveni, de fapt, părinții unui băiat, la petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului.

„M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta. Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în fața monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat”, a povestit Theo Rose pe rețelele de socializare, potrivit Spynews.

Citește și: Theo Rose a dezvăluit numele copilului: „Vă zic, că nu am secrete”

Doar că doctora știa că viitorii părinți își doresc să aibă o petrecere de dezvăluire a sexului, astfel că i-a păcălit, spunându-le că bebelușul este, de fapt, o fetiță.

„Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești. În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță, eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha”, a mărturisit The Rose.

Citește și: Theo Rose, cu lacrimi în ochi. Ce a spus Anghel Damian despre sarcina artistei: „Nu ai cum să înțelegi pe deplin ce se va întâmpla” / VIDEO

Cum a ales artista numele fiului ei

Se pare că lui Theo Rose nu i-a fost deloc greu să aleagă numele pe care copilul ei îl va purta, după ce se va naște.

„Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta, Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales. Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha”, a explicat cântăreața.

Citește și: Bunica lui Theo Rose este vedetă pe TikTok, la 81 de ani. „Îi datorăm creșterea noastră și educația”

Citește și: Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian: „M-am gândit la cununia civilă… Să fie copilul pe numele lui”

După ce a dezvăluit numele fiului ei, un fan a avut o reacție nu foarte drăguță pe rețelele de socializare. Atunci, Theo Rose i-a precizat cum a ajuns să aleagă acest nume.

„Îți dau o explicație. Sasha e nume rusesc, eu, sper să nu mă judecați, am gândit cu sufletul de mamă. M-am gândit dacă Doamne ferește ne invadează rușii, copilul meu când o fi să pară de al lor, să-l lase în pace, să îl cruțe. Suflet de mamă. Și în rusă Sasha înseamnă Alexandru sau Alexandra. Deci vezi că nici nu știi cum o cheamă pe cățeaua ta, o cheamă Alexandra, nu o mai striga așa, Sasha. Sau mă rog, dacă vrei să treacă și ea de invazia rusă, foarte bine, te înțeleg, ai și tu suflet de mamă”, a afirmat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter