Theo Rose, de nerecunoscut. Ce dezvăluiri a făcut artista: „E greu să fii femeie însărcinată” / Video

De Oana Savin, pe

Theo Rose este însărcinată în șapte luni și, la fel ca orice femeie în situația ei, are momente în care se simte obosită, epuizată sau fără chef de nimic. Artista și-a uimit fanii de pe Instagram, unde a postat un filmuleț în care nu pare a se simți prea bine.

De obicei o fire energică, plină de viață și pusă pe glume, Theo Rose a postat pe InstaStory un clip în care apare nemachiată și vorbește încet, fără vlagă.

Theo Rose, dezvăluiri despre viața de femeie însărcinată

Cântăreața și-a obișnuit admiratorii de pe rețelele de socializare cu filmulețe și imagini în care aceasta debordează de energie și efervescență, astfel că nu este de mirare că ultimul InstaStory i-a speriat.

Theo Rose a recunoscut că se simte „apatică” și că se gândește la cum va fi după ce va naște.

„Bună ziua! Vă salut din viața mea, unde eu sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni”, a afirmat artista, care se afla în mașină în momentul în care a făcut story-ul.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Theo Rose, mulțumită că s-a îngrășat în timpul sarcinii: „Arăt și eu ca om”. Ce greutate are acum

„Mă duc să mănânc pentru că în sfârșit îmi place și mie să mănânc. Și tare îmi e frică că după ce nasc revin la setările din fabrică. E singura chestie de care mă bucur cu toată inima mea, doar că nu știu dacă o să mai țină așa prea mult. În sfârșit îmi place să mănânc. Și mi-e poftă de mâncare”, a mai spus cântăreața, care în curând va deveni mamă pentru prima dată.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Leonte. „Nu mă ascund, nu am de ce!” Fostul iubit al lui Theo Rose este într-o relație de câteva luni

Artista, pregătită pentru rolul de mamă

Deși are doar 25 de ani, Theo Rose are o carieră impresionantă atât în televiziune, cât și în muzică. Peste câteva săptămâni își va putea strânge bebelușul în brațe și spune că nu intenționează să se despartă de el nici măcar atunci când va merge pe platourile de filmare.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. Artista este însărcinată în 7 luni: „Nu m-am omorât cu mâncatul”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, păcăliți de medicul care îi monitorizează sarcina: „Eram siguri că vom avea fetiță”

„Mulțumesc! Am terminat sezonul doi! Dacă primul sezon nu știu cum a trecut, că am fost căpiată, ziua filmam, noaptea cântam, ce putea să se întâmple în sezonul doi, ca să îl întreacă pe primul? Că sezonul trei nu o să mă gândesc, dacă așa funcționează lucrurile e grav. Doamne, începutul de sezon cu începutul de sarcină în același timp, cu grețurile, cu hormonii, nervii pe mine cât casa, m-am aricit, după care m-am liniștit brusc”, a povestit Theo pe Instagram.

„A trecut repede timpul, sunt în aproape luna a șaptea de sarcină și mai am două luni și nasc. Din august mă întorc la filmări, cu copilul după mine”, a mai spus cântăreața, care are rol principal în serialul „Clanul”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter