Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. Artista este însărcinată în 7 luni: „Nu m-am omorât cu mâncatul”

De Oana Savin, pe

Theo Rose (25 ani) urmează să devină pentru prima dată mamă și este foarte încântată de acest nou rol, mai ales că spune că întotdeauna i-au plăcut copiii. Artista este acum însărcinată în șapte luni și a mărturisit că a luat câteva kilograme în greutate.

Dacă la începutul sarcinii a preferat să fie mai discretă, acum, când mai are doar două luni până își va strânge bebelușul în brațe, Theo Rose le povestește fanilor despre toate lucrurile cu care s-a confruntat în această perioadă.

Theo Rose, despre kilogramele acumulate în sarcină

Deși mai are câteva săptămâni de sarcină, Theo a recunoscut că s-a îngrășat puțin, cu toate că, zice artista, nu a mâncat foarte mult în această perioadă.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate”, a spus Theo pe InstaStory, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, potrivit Pro TV.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, păcăliți de medicul care îi monitorizează sarcina: „Eram siguri că vom avea fetiță

Deși majoriatea femeilor își doresc să slăbească cât mai repede după ce nasc, cântăreața ar vrea să rămână la această greutate.

„După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți”, a explicat Theo.

Citește și: Theo Rose, mulțumită că s-a îngrășat în timpul sarcinii: „Arăt și eu ca om”. Ce greutate are acum

Cum arată artista însărcinată în 7 luni

O persoană foarte activă pe rețelele de socializare, Theo Rose a început și să posteze clipuri sau fotografii în care își arată burtica de gravidă.

Zilele trecute, artista a publicat un clip în care apare îmbrăcată într-o salopetă albastră, mulată, care îi scotea în evidență sarcina avansată.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Leonte. „Nu mă ascund, nu am de ce!” Fostul iubit al lui Theo Rose este într-o relație de câteva luni

Citește și: Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian: „M-am gândit la cununia civilă… Să fie copilul pe numele lui”

Theo a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că va avea un băiat și că deja i-a ales numele: Sasha Ioan.

Artista a ales un nume cu o semnificație puternică pentru fiul ei. Sasha provine de la grecesul Alexandros care înseamnă războinic.

La începutul sarcinii, cei doi au fost siguri că vor avea o fetiță, după ce medicul care îi urmărește sarcina a încercat să îi inducă în eroare. Totuși, Theo Rose și Anghel Damian și-au dorit întotdeauna să fie părinții unui băiat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose, însărcinată în 7 luni

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter