Andreea Bălan a lansat o piesă, la întoarcerea din America Express. Clipul, plin de momente emoționante / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 31 martie 2023, 13:06

Andreea Bălan a lansat o nouă piesă în care vorbește despre dorul pe care îl simți atunci când ești departe de cei dragi. După ce șapte săptămâni a stat departe de cele două fetițe ale sale, timp în care a participat la America Express, artista a înțeles cât de greu îi este fără Ella și Clara.

Andreea a cucerit publicul și a ajuns până în finala America Express, dar dorul de casă și de fetele ei și-au spus cuvântul de mai multe ori pe parcursul competiției.

Andreea Bălan a lansat „Dor de casă”, piesă scrisă după America Express

Andreea Bălan a mărturisit, la întoarcerea din America de Sud că i-a fost foarte dor de fetițele ei și că, la un moment dat, a vrut să renunțe la competiție și să se întoarcă la ele.

Dar a vrut să fie un exemplu pentru copiii ei, astfel că s-a îmbărbătat și a reușit să treacă peste clipele dificile și chiar să ajungă în marea finală.

La întoarcerea în țară, Andreea Bălan a început un nou proiect: o piesă de suflet cu un videoclip emoționant: Dor de casă.

Citește și: Andreea Bălan, detalii neștiute despre banii pierduți și prețul succesului: „Am luat-o de sub zero” / Exclusiv

Single-ul a fost compus de Ionuț Bacula și Vlad Manolache și vorbește despre nostalgia amintirilor trăite și despre iubirea pe care o simțim pentru cei dragi.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața amoroasă la Provocarea Unica: „Trăiesc cea mai frumoasă perioadă”/ Exclusiv

„Putem călători oriunde în lume și putem descoperi o mulțime de locuri frumoase, dar întotdeauna acasă o să fie acolo unde este sufletul. Acasă nu e un loc, acasă e iubire și căldură, «acasă» înseamnă înainte de toate familie, liniște și armonie. Deși tocmai s-a terminat finala «America Express» și am luat locul doi, simt că am câștigat inimi și că m-am întors cu o încărcătură profundă, iar acestă piesă îmi va aduce aminte mereu de ceea ce contează cu adevărat – iubirea. „Dor de casă” este despre iubire și recunoștință”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Revederea dintre Andreea și fetițele ei, surprinsă în clipul piesei

Dorul de fete a fost mare, astfel că revederea a fost una plină de emoție și fericire. La întoarcerea acasă din America Express, Andreea Bălan a fost nerăbdătoare să își vadă copiii, așa că a fugit să le îmbrățișeze. Momentul revederii a fost filmat, iar mai apoi introdus în videoclipul piesei „Dor de casă”.

În videoclip mai apar mama și bunica Andreei, cu care cântăreața are o legătură foarte strânsă.

Citește și: Andreea Bălan dezvăluie culisele colaborării cu Jador: „M-am reinventat de multe ori” / Exclusiv

De asemenea, imaginile le mai surprind pe artistă și cele două fete ale ei în diferite ipostaze, din viața de zi cu zi.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce au pierdut America Express: „Cele mai ambițioase perechi au fost în finală” / Video

„Și mi-e dor de locul meu iubit/ Cu leagăne în copac/ Cu îmbrățișări de bun venit/ Și miros de cozonac/ Am fost prin lume în lung și în lat/ Dar niciodată nu am uitat/ Că viața pe Pământ e mai frumoasă/ Când inima ți-e lângă ai tăi acasă” , sunt câteva din versurile piesei „Dor de casă”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter