Anghel Damian, primele declarații despre nunta cu Theo Rose: „Va fi ceva discret” / Video

De Oana Savin, pe

Anghel Damian și Theo Rose urmează să devină părinți peste câteva săptămâni, însă până acum nu au decis să se și căsătorească. Se pare că cei doi nu se grăbesc spre starea civilă, mai ales că formează un cuplu de puțin timp.

Invitat la „Detectorul de minciuni” al lui Selly, regizorul a vorbit pentru dată despre nunta cu iubita sa, care îi va dărui în curând un băiețel.

Anghel Damian, despre nunta cu Theo Rose

După ce au confrimat că vor deveni părinți, toată lumea se aștepta ca Theo Rose și Anghel Damian să anunțe data nunții. Doar că cei doi nu se grăbesc să facă și acest pas. Totuși, regizorul a dezvăluit că intenționează să o ducă la altar pe iubita sa anul acesta.

Pus față în față cu Codin Maticiuc, Anghel a fost nevoit să răspundă la cele mai incomode întrebări. Iar una dintre acestea a fost „când te vei căsători cu Theo Rose?”.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. Artista este însărcinată în 7 luni: „Nu m-am omorât cu mâncatul”

„Așa cum îmi imaginez eu, cred că o să fie ceva intempestiv, adică la un moment dat vom zice: ”Hai! Mergem la biserică acum și mâine la cununia civilă”. Va fi ceva discret și după nuntă. Așa simt eu și așa cred că se va întâmpla. Am apucat să vorbim despre asta”, a afirmat Anghel Damian.

Întrebat dacă marele eveniment va avea loc anul acesta, regizorul a răspuns: „Eu așa îmi imaginez”.

Citește și: Theo Rose, de nerecunoscut. Ce dezvăluiri a făcut artista: „E greu să fii femeie însărcinată” / Video

Theo Rose, despre cununie

Și Theo Rose a vorbit în trecut despre nunta cu Anghel Damian. Artista a mărturisit că și-ar dori să facă cununia civilă înainte de a naște pentru ca fiul ei să fie pe numele regizorului.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede”, a declarat Theo în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, păcăliți de medicul care îi monitorizează sarcina: „Eram siguri că vom avea fetiță”

Citește și: Theo Rose îi spune „tipă” mamei lui Anghel Damian. Cum se înțelege artista cu viitoarea soacră

„Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a precizat cântăreața în vârstă de 25 de ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter