Theo Rose, probleme din cauza sarcinii: „Până și rochiile au devenit ușor incomode”

De Oana Savin, pe

Theo Rose este însărcinată în al doilea trimestru și arată superb. Artista a mărturisit, însă, că sarcina îi face câteva probleme.

Artista a devenit imaginea unei celebre firme de bijuterii și a participat la un shooting, moment în care mărturisește că rochiile au devenit puțin incomode.

Theo Rose probleme din cauza sarcinii: „Socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting”

Theo Rose a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că zilele de filmări sunt destul de dificile pentru ea în această perioadă.

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată”, a afirmat cântăreața.

De asemenea, Theo a precizat că a întâmpinat câteva probleme cu rochia pe care trebuia să o poarte la shooting, tot din cauza sarcinii.

„Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări. În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode pentru că niciodata pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting”, a explicat artista pe Instagram.

„Cu toate astea la finalul unei astfel de zile mă simt fericită că am acceptat. Uit tot procesul pentru că văd rezultatele”, a subliniat Theo.

Citește și: Ce spune mama juratei de la „Vocea României”, Theo Rose, despre căsătoria artistei cu Anghel Damian

Citește și: Theo Rose, despre separarea de Alex Leonte și cum a ajuns jurat la Vocea României: „Pe lângă mine am oameni care mă vând”

Citește și: Theo Rose se pregătește de nuntă? Cum a dat-o Smiley de gol, înainte de finala Vocea României / Video

Citește și: Theo Rose vorbește despre fața nevăzută a celebrității: „Artiști mari au sfârșit prin a se sinucide. De ce? Pentru că așa e treaba”

Theo și Anghel Damian, părinți de băiat

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit, în cadrul unui eveniment organizat de ei, că urmează să devină părinții unui băiețel.

După ce presa a aflat de sarcina artistei și a dezvăluit că ea și Anghel Damian vor fi părinți, cei doi au decis să fie ei cei care decid cum să se afle despre sexul bebelușului lor.

La finalul unei petreceri organizate de ei, Theo Rose și Anghel au lansat un fum de culoare albastră, dezvăluind astfel că în 2023 vor deveni părinții unui băiat.

Theo a postat pe Instagram momentul fericit cu mențiunea: „De data asta aflați de la noi”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Theo Rose de la shooting-ul pentru celebra firmă de bijuterii.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter