Nasrin Ameri, pregătită să își cunoască bebelușul. Cum arată vedeta în ultimul trimestru de sarcină: „Continui să fac exerciții” / Imagini exclusive

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 09:44

Nasrin Ameri mai are puțin și va deveni mamă pentru prima dată. Înainte de marea întâlnire, vedeta a realizat o ședință foto cu burtica de gravidă la vedere, iar primele imagini de la shooting vi le prezentăm, în exclusivitate, pe unica.ro.

Realizatoarea podcastului „Ameritat cu Nasrin”, în vârstă de 32 de ani, a pus deja totul la punct, pentru a se asigura că nu va întâmpina niciun fel de problemă în ziua cea mare. Vedeta și-a pregătit bagajul pentru maternitate, mai ales că, spune ea, nu se mai poate mișca la fel de ușor ca înainte.

Nasrin Ameri, pregătită să își cunoască copilul

Ultimul trimestru de sarcină este mai dificil de parcurs și la fel i se întâmplă și prezentatoarei Nasrin Ameri, care abia așteptă să își cunoască băiețelul.

„Mai este puțin până când ne vom cunoaște îngerașul. Sunt aproape de finalul celui de al treilea trimestru. Prin urmare, încerc să nu mai fac efort ca până acum”, a declarat Nasrin pentru Unica.ro.

„Mi-am dorit să punem totul la punct și am reușit. Cumpărături, camera lui bebe este gata, chiar și băgăjelul meu pentru maternitate este pregătit. Mă simt foarte bine, ultima perioadă fiind ceva mai diferită, ce-i drept”, a mai spus fosta prezentatoare de la Antena Stars.

Citește și: Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Antena Stars, și iubitul ei s-au căsătorit civil

„Am luat 14 kg până acum”

Totodată, Nasrin Ameri a precizat că, deși se mișcă mai greu, continuă să facă sport și nu a luat foarte mult în greutate.

„Poate că nu mă mai mișc cu atâta ușurință ca până acum, dar continui să fac exerciții, am norocul că nu rețin apa. Deși beau între 2-4 litri pe zi. Am luat 14 kg până acum. Medicul mi-a spus că am luat cât a trebuit, nici prea mult, nici prea puțin. Totuși, mi-aș dori să mă opresc aici”, a afirmat vedeta pentru Unica.ro.

Înainte de a-și ține pentru prima dată băiețelul în brațe, Nasrin a vrut să imortalizeze aceste momente importante din viața unei femei, astfel că a realizat o ședință foto în care se mândrește cu burtica de gravidă. În imagini, vedeta poartă diferite ținute, iar accesoriul cel mai de preț este zâmbetul strălucitor pe care doar o femeie însărcinată îl poate avea.

În una dintre fotografii, Nasrin Ameri poartă o rochie roșie, în timp ce în alta apare cu o pereche de pantaloni negri și un top scurt. O altă imagine o înfățișează pe vedetă așezată pe un scaun, purtând o cămașă neagră și o pereche de pantaloni în aceeași culoare, privindu-și fericită și emoționată burta în care se ascunde încă fiul ei. Imaginea de cuplu, în care apare alături de soțul ei, este cea mai emoționantă.

Citește și: Adina și Alex Bourceanu, secretele unei relații de 20 de ani: “Nu a fost dragoste la prima vedere” / Exclusiv

Nasrin și Florin s-au căsătorit în 2022

Nasrin și soțul ei, Florin, s-au căsătorit anul trecut, nașii de cununie fiind Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cei doi și-au spus „DA” pe 29 iulie 2022 la Mânăstirea Cașin din București. S-au bucurat de o petrecere frumoasă alături de cei dragi, la un local din Săftica.

„A fost perfect! A fost așa cum am visat! Vă mulțumim din suflet pentru toate urările! AMERItat!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare după fericitul eveniment.

Citește și: 10 vedete care au fost diagnosticate cu boala Lyme: „Mintea mea pur și simplu nu mai funcționa”

Nasrin și Florin formează un cuplu de opt ani, iar acum familia lor urmează să se mărească cu încă un membru.

În luna februarie a acestui an, realizatoarea podcastului Ameritat a anunțat pe Instagram că urmează să devină mamă pentru prima dată.

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva, petrecere superbă la împlinirea vârstei de 4 ani. Ce mare s-a făcut Alexandru! / Foto

„Câteva luni mai târziu. Același loc. De data asta, primul nostru dans în trei! ❤️❤️❤️ La mulți ani, nouă! Te iubesc mai mult ca oricând!”, a scris Nasrin Ameri pe rețeaua de socializare, unde a postat un clip în care apare cu soțul ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Nasrin în ultimul trimestru de sarcină

Sursă foto: Arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter