De ce boală suferă Larisa Drăgulescu. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este însărcinată pentru a treia oară / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 30 martie 2023, 10:50

Larisa Drăgulescu este foarte fericită. La cinci luni de la divorțul de Marian Bogdan, aceasta și-a refăcut viața în brațele altui bărbat, iar în curând va deveni mamă.

Deși nu a făcut prea multe dezvăluiri despre cel care i-a readus zâmbetul pe chip, fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a surprins fanii când a postat pe rețelele de socializare imagini cu burtica de gravidă.

Larisa Drăgulescu, însărcinată la 5 luni de la divorț

Activă pe contul său de Instagram, Larisa a anunțat că urmează să devină din nou mamă.

În clipul postat pe rețelele de socializare, tânăra apare îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, care scoate în evidență sarcina deja avansată.

„Bebelușul e pe drum”, a scris fosta soție a lui Marian Drăgulescu în mesajul care a însoțit imaginile.

Citește și: Larisa Drăgulescu, despre bătăile îndurate în timpul mariajului cu Marian Drăgulescu: „La început a fost o palmă, două”

„Baby Love! Baby loading! Însărcinată! Bebelușul numărul trei”, a mai scris Drăgulescu pe Instagram.

Citește și: Cât câștiga Larisa Drăgulescu când lucra ca escortă în Germania: „Nu regret. Mă consider o femeie realizată”

De ce boală suferă viitoarea mămică

La scurt timp după ce a dezvăluit că va deveni mamă pentru a treia oară, Larisa a postat un nou clip pe Instagram, în care apărea făcându-și o injecție în burtă.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a explicat că suferă de trombolifie și este nevoită să își facă zilnic injecții cu un anticoagulant.

Citește și: Marian Drăgulescu a recunoscut că a bătut-o pe Larisa, prima lui soție

Citește și: Larisa Drăgulescu, schimbare neașteptată de look. Ce intervenții estetice și-a mai făcut fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Trombofilia este o afecțiune care implică un dezechilibru al proteinelor ce determină coagularea naturală a sângelui. Această afecțiune creează o predispoziție pentru dezvoltarea cheagurilor nedorite de sânge, cunoscute ca și tromboze. Aceste cheaguri de sânge pot avea consecințe importante asupra sarcinii. De aceea, femeile însărcinate sunt nevoite să își facă injecții cu un anticoagulant.

Larisa Drăgulescu suportă cu curaj aceste injecții, femeia alegând să își facă singură tratamentul, fără să apeleze la ajutorul unei asistente sau medic.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Larisa Drăgulescu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter