Scandal la „Bravo, ai stil”. Două concurente, acuzate că au trișat: „Cine scoate 6.000 de euro?” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 10:26

Lucrurile par să se încingă la „Bravo, ai stil”, unde un mic scandal a pornit în ediția de luni seară, când două concurente au fost acuzate că și-au cumpărat urmăritori pe Instagram.

Moda și stilul au fost lăsate puțin în umbră la cea mai urmărită emisiune de fashion din România. Și asta pentru că concurentele adoră să își arunce tot felul de cuvinte și mici înțepături. Acum, două dintre fetele care vor să demonstreze că au tot ce trebuie pentru a câștiga marele premiu au fost puse la zid de colegele lor.

Două concurente de la „Bravo, ai stil”, acuzate că și-au cumpărat urmăritori pe Instagram

Odată cu lansarea noului sezon al show-ului „Bravo, ai stil”, tinerele concurente au cunoscut un real succes pe rețelele de socializare, unde au câștigat noi urmăritori. Doar că, două dintre acestea au fost acuzate că și-au cumpărat urmăritorii și asta pentru că numărul acestora a crescut vertiginos în ultimele zile.

Alina și Sorina sunt cele două concurente ale căror conturi de Instagram parcă au explodat în ultimele zile, când s-au trezit cu sute de mii de urmăritori.

În urmă cu câteva săpămâni, Alina a rămas uimită când foarte mulți urmăritori falși s-au alăturat paginii sale. Atunci, tânăra a susținut că cineva a încercat să o compromită, mai ales că ea ar fi încercat să își crească contul organic.

Citește și: Cum arată ținuta de aproape 30.000 de euro cu care Raluca Bădulescu a făcut furori la „Bravo, ai stil!”

„Cineva s-a gândit să facă o faptă bună și să îmi cumpere undeva la 100.000 de urmăritori.(…) Asta a fost o chestie foarte gândită să îmi afecteze imaginea. Nu vreau să dau absolut niciun nume, pentru că am contactat deja o grămadă de oameni și știu că este foarte greu să aflu cine a făcut asta, dar o să iau toate măsurile necesare, atât cât pot, ca să aflu cine mi-a făcut asta, pentru că, comparativ cu situația Sorinei, eu nu aveam 2000 de urmăritori, aveam un cont de aproape 20.000 de urmăritori reali, crescuți în foarte mulți ani”, a afirmat Alina.

Citește și: EXCLUSIV! Gina Chirilă, despre „Bravo ai stil! Celebrities”: de cine îi este dor și s-ar mai întoarce?

Sorina, acuzată de mai multe persoane că a trișat

Și Sorina a început să intre în colimatorul colegelor ei, acestea susținând că și ea și-a cumpărat urmăritori falși înainte de a intra în competiție.

În cazul Sorinei s-a iscat o adevărată discuție în studioul „Bravo, ai stil”, unde și Raluca Bădulescu susține că aceasta și-ar fi cumpărat urmăritori falși.

Citește și: Constanția, dezvăluiri din culisele emisiunii „Bravo, ai stil!”. Ce spune despre unul dintre cei trei jurați: „A dat cu mine de pământ” / Video

În aceeași zi când i-au urcat și ei, mi-au urcat și mie. Nu știu, nu înțeleg de ce, pentru că, chiar este o situație foarte nasoală”, a spus Sorina.

„Sorina, când ți s-a întâmplat ție faza cu Instagramul, emisia nu era pe post deloc. Nu știa nimeni nici măcar că sunteți concurente. Tu te legi de povestea care i s-a întâmplat Alinei”, a fost replica Ralucăi Bădulescu.

Citește și: Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

Iar Alexandru Abagiu a venit cu întrebarea serii: „Cine scoate 6000 de euro ca să cumpere numărul acesta de urmăritori?”

Alinei i s-a întâmplat chestia asta de când emisiunea este pe post. Sorina, este o discuție veche. Eu nu vreau să mă erijez, să vorbesc cu păcat, ideea este că tu Sorina, cred că tu ți i-ai cumpărat”, a conchis jurata.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina și Sorina la „Bravo, ai stil!”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter