Theo Rose, despre separarea de Alex Leonte și cum a ajuns jurat la Vocea României: „Pe lângă mine am oameni care mă vând”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 16:03

Theo Rose, antrenoarea de la Vocea României, a vorbit deschis despre viața ei personală, dar și profesională. Vedeta de la PRO TV a povestit despre sarcină, relația cu actorul Anghel Damian, dar a trecut în revistă și despărțirea de Alex Leonte.

Invitată la podcastul „Vin de-o poveste”, moderat de Radu Tibulcă, Theo Rose a dat cărțile pe față și a dezvăluit de unde s-a aflat în spațiul public atât despre relația ei cu Anghel Damian, cât și despre faptul că este însărcinată

Theo Rose despre despărțirea de Alex Leonte

Anul acesta, Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Marin Barbu de la Antena 1 și a început o nouă poveste de dragoste împreună cu actorul Anghel Damian.

Colega de jurizare a lui Smiley povestește că relația lor s-a terminat în cel mai frumos mod, iar între ea și Alex nu a fost vorba de vreun scandal.

„Noi am început de copii și ne-am construit relația pe un soi de sinceritate și prietenie. Tocmai de asta, lucrurile s-au și terminat frumos, fiindcă aveam datoria asta unul față de altul. Să fim sinceri măcar. Și e bine că noi între noi avem chestia asta indiferent de ce s-a discutat în jurul nostru și au fost multe presiuni puse pe amândoi. Și pe el mai ales”, a povestit Theo Rose în podcast.

Artista recunoaște că asupra lor s-au pus multe presiuni și că aceste momente nu au fost deloc ușoare. Ușor nu a fost nici momentul în care s-a aflat de relația ei cu Anghel Damian. Mentorul de la Vocea României spune că cineva din cercul lor de prieteni ar fi fost persoana care ar fi dat pontul către presă.

„Cineva din cercul nostru a făcut chestia asta cu pontul (n.r către presă). Sunt convinsă că pe lângă mine am oameni care mă vând, nu am niciun dubiu. Am trecut prin chestia aia mai bine decât mă așteptam, ușor nu mi-a fost. A trecut totul și acum mi s-a schimbat viața cu totul”, a adăugat iubita lui Anghel Damian.

Theo Rose va aduce pe lume un băiețel: „Sunt foarte fericită”

Cântăreața este însărcinată, iar zilele trecute ea și iubitul Anghel Damian au aflat că vor aduce pe lume un băiețel. Jurata de la Vocea României spune că este în culmea fericirii de când a aflat vestea, la fel și părinții ei care sunt nerăbdători să devină bunici.

„E primul lor nepot. La noi in familie nu prea s-au perindat copii. Îți dai seama că s-au bucurat. Sunt fericită că sunt însărcinată, sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii și știu că asta mă va împlini cu totul”, a spus Theo Rose.

Citește și: Bărbații faimoși de pe „lista” lui Theo Rose. „Dintre actori… Știu că nu am șanse să ajung la el, dar îmi place!”

Vestea că este însărcinată s-a răspândit rapid în presă. Vedeta PRO TV spune că totul ar fi plecat după ce ar fi trimis dovada că este însărcinată, către organizatorii unui eveniment din Burxelles, unde nu a mai putut cânta pentru că se simțea foarte rău.

„Îmi era foarte rău și nu am putut să onorez o cântare la Bruxelles. Și i-am sunat și le-am spus: „trec printr-o perioadă foarte grea”. Organizatorul a avut niște reacții ciudate, ideea e că a trebuit să o demonstrăm . Am sunat la medic și am zis: „dă-mi ce trebuie ca să trimit oamenilor”. Și am trimis dovada și de acolo a fost foarte ușor să ajungă (n.r în presă). Spui unui necunoscut că ești însărcinată….îți dai seama”, a povestit jurata de la Vocea României.

Cum a ajuns Theo pe scaunul juriului de la Vocea României

Theo Rose a vorbit, printre altele, și despre parcursul ei profesional și cum a ajuns să împartă scaunul de la Vocea României cu Smiley.

„Eram pe pârtie la schi cu prietena mea și mi-a zis: „locul tău e în juriu la Vocea României”. Si i-am zis: „nu acum, o să sară lumea pe mine”. Eu știam exact ce avau să vorbească oamenii în legătură cu asta. Am mai dat o tură de pârtie și mi-a sunat telefonul, mă chemau la casting la Vocea, pentru postul de antrenor”, a povestit Theo Rose.

Citeşte și: Ținuta cu care Theo Rose a făcut senzație la „Vocea României”, în primul live! Cum a apărut vedeta Pro TV, după ce și-a anunțat sarcina

În cele din urmă ea a fost aleasă pentru a juriza alături de Smiley. Theo Rose spune că iubitul Ginei Pistol ar fi fost și cel care ar fi propus echipei de producție să formeze o echipă.

„Din ce am înțeles, el a fost cu propunerea de a împărți scaunul cu mine. În PRO TV are mulți ani. Are ceva de spus în momentul în care se iau decizii in privința unui astfel de proiect. El s-a gândit foarte bine înainte de a propune chestia asta și el m-a sunat să îmi dea vestea. „Sunt Smiley si am vorbit cu cei de la Vocea României să împărțim scaunul sezonul ăsta”. Și am zis clar că vreau.

https://www.youtube.com/watch?v=7Lao8PHNZ8I&ab_channel=RaduTibulca

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter